Patatine-al-forno

Patatine al forno

Ingrediënten voor 4 personen

  • 600 g kleine, vastkokende aardappelen
  • olijfolie
  • enkele takjes verse rozemarijn
  • 2 rode uien
  • 150 g zongedroogde tomaten
  • peper van de molen, grof zout

Bereiding

Was en borstel de aardappeltjes in de schil en snij ze daarna doormidden of in kwartjes.

Doe een scheut olijfolie in een ovenschaal en warm die op in een op 180°C voorverwarmde oven. Voeg de aardappelen toe, schud even op en laat dan een twintigtal minuten garen.

Meng er de grof versneden rozemarijn, de in fijne ringen versneden rode ui en de zongedroogde tomaten onder en laat nog een vijftal minuutjes verder garen. Kruid met peper van de molen en grof zout.

Dien op met een rijke gemengde salade.

Jan Buytaert Culinair
Buytaert Jan
Kapelstraat 68
2920 Kalmhout
 

 


Broodje met varken/runderworst

Lekker snel: broodje met varkens-/runderworst

30 min chef

Rundcarpaccio met citroenvinaigrette

Lekker snel: Rundcarpaccio met citroenvinaigrette

30 min chef

Varkenslapjes met perzik en sugar snaps

Lekker snel: Varkenslapjes met perzik en sugar snaps

30 min chef recepten