Broodje met varken/runderworst
7. juli 2017 | Maarten
Ingrediënten
- 1 half stokbroodje of brood naar keuze
- 1 varkens-/runderworst
- 2 gele kerstomaten
- 2 rode kerstomaten
- 30 g wortel in julienne gesneden
- 30 g kool in julienne gesneden
- 15 g currymayonaise
- 10 g waterkers
Bereiding
Bak het ontdooide broodje af op 180°C gedurende 8 minuten. Kleur de worst aan in boter en laat verder garen in de oven op 180°C gedurende 6 minuten. Meng de currymayonaise onder de groenten. Vul nu het broodje met de worst en de groenten en werk af met waterkers.
De Kleine Zavel
Jeremie Landweer
Stoofstraat 2
2000 Antwerpen
www.dkz-group.be
Avontuurlijk: crazy tartaar met een pikante toets
10. november 2017 | Margot Van Makro
30 min chef
rood vlees
Een feestelijk voorgerecht: krabcocktail met carpaccio van avocado
10. november 2017 | Margot Van Makro
30 min chef
Laat je inspireren: kaasballetjes met wintergroentjes
10. november 2017 | Matthias Van Makro
30 min chef
Lekker snel: Kippenbouten in de oven met venkel, witte wijn en citroen
29. augustus 2017 | Maarten
30 min chef