supreme-kalkoen-morieltjes-gefruite-ravioli

Suprême van kalkoen met morieljes en gefruite ravioli

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 600 g kalkoenfilet
  • 120 g daslook
  • 4 morieljes
  • 50 g kalkoenvulling
  • 700 g verse ravioli
  • boter
  • arachideolie
  • olijfolie
  • citroenvinaigrette
  • ossenstaartjus (facultatief)

Bereiding:

Kruid de kalkoenfilet en braad in zijn geheel in boter. Fruit de ravioli in hete arachideolie. Was de daslook goed en bak ze kort in hete olijfolie.

Was de morieljes en vul ze met een spuitzak met de kalkoenfarce. Bak nadien de opgevulde morieljes even aan.

Schik in het midden van bord eerst de gegaarde daslook en dresseer hierop de versneden suprême. Nappeer met de citroenvinaigrette en versier met de gefruite ravioli. Eventueel nog accentueren met wat ossenstaartjus.

Hippocampus
Sint-Jozefslaan 79
2400 Mol
www.hippocampus.be


Mosselen met verse kruidenolie op de BBQ

Maak eerst de olie met verse tuinkruiden. Snipper de ui en de look fijn. Was en snipper de andere kruiden, rits de tijm en meng alles samen met de olijfolie ...

recepten

Camembert op de BBQ

Snij de rode vruchten in kleine stukjes en laat gedurende 2 uur marineren in een zoete wijn (bijvoorbeeld Château La Forêt). Maak een insnijding in de kaas en vul hem op met de gemarineerde vruchtjes.

recepten

Varkenshaasje met pastinaakstoemp

Haal het varkenshaasje een half uur op voorhand uit de koelkast...

recepten

Tartaar van sint-jakobsvruchten

Roer de wasabi en het limoensap door de mayonaise. Doe in een kleine spuitzakje en zet even apart...

recepten

Salade van rode biet

Meng voor de dressing alle ingrediënten in een bokaal en schud eens stevig...

recepten