rozet-tomaten

Rozet van wilde tomaten met gegrilde groene asperges en halloumi

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 600 g wilde tomaten
  • 400 g groene asperges
  • 200 g halloumi
  • 1 citroen
  • peterselie
  • 1 teentje look
  • olijfolie 
  • peper en zout 

Bereiding:

Grill de geschilde asperges gedurende 5 minuten samen met de halloumi. Snij ondertussen de wilde tomaten in fijne sneetjes en leg ze op een bord. Kneus voor de gremolata een handvol peterselie en een teentje look en voeg er het sap van een halve citroen en olijfolie bij. Gebruik een vijzel om een homogene massa te bekomen. Kruid naar smaak met peper en zout. Schik de halloumi en de gegrilde asperges op de tomaten en werk af met de gremolata.

Broodje met varken/runderworst

Lekker snel: broodje met varkens-/runderworst

30 min chef

Rundcarpaccio met citroenvinaigrette

Lekker snel: Rundcarpaccio met citroenvinaigrette

30 min chef

Varkenslapjes met perzik en sugar snaps

Lekker snel: Varkenslapjes met perzik en sugar snaps

30 min chef recepten

Tarwesalade met worteltjes + yoghurtdip en hamrolletjes

Voorbereiding: 15 min. • Bereiding: 15 min

recepten