Bootjes van sla met roze garnalen en zoetzure saus-detail

Bootjes van sla met roze garnalen en zoetzure saus

Voorbereiding: 15 min. • Bereiding: 15 min

Dit heb je nodig 

  • 1 kropje little gem, blaadjes losgemaakt of het hart van een kropsla 
  • 100 g gepelde roze garnalen 
  • 1/2 mango, geschild, in stukjes gesneden 
  • 8 peultjes, beetgaar gekookt, afgekoeld, in stukjes gesneden 
  • zoetzure saus 
  • vlaggetjes

Zo maak je het

  1. Vul de blaadjes sla met garnalen, mango en peultjes.
  2. Druppel er een beetje zoetzure saus over en prik er een vlaggetje in.

Parelhoenboutjes met geroosterde groenten uit de oven

Verwarm de oven voor op 180 °C. Laat de boter smelten in een braadpan en bak hierin de parelhoenboutjes rondom bruin...

recepten

Varkenshaasje met pastinaakstoemp

Haal het varkenshaasje een half uur op voorhand uit de koelkast...

recepten

Tartaar van sint-jakobsvruchten

Roer de wasabi en het limoensap door de mayonaise. Doe in een kleine spuitzakje en zet even apart...

recepten

Salade van rode biet

Meng voor de dressing alle ingrediënten in een bokaal en schud eens stevig...

recepten

Rainbow veggie spring rolls

Zet een pannetje op het vuur met de sesamolie, sojasaus en gembersiroop en laat kort inkoken. Haal van het vuur en laat afkoelen...

recepten