dagje wellness thuis

Een dagje wellness thuis? Onze tips!

Een eigen wellness thuis

Voor wie geregeld van een dagje relaxatie houdt, de ruimte en het budget ervoor heeft, is de investering in een eigen wellness het overwegen zeker waard. Er is weinig zo heerlijk als een eigen sauna en whirlpool. Tegenwoordig kunnen de kleinste baden in ‘bubbelversie’ verkregen worden, de ideale aanrader voor wie van plan is zijn of haar badkamer te vernieuwen.

Een dagje wellness zonder investering

Wellness is meer dan niets doen in warm water: wellness is beleven. Je eigen badkamer sfeervol inrichten met wat kaarsen, de juiste producten en een fijn muziekje is al wellness op zich. Maar geen complete relaxatie zonder de juiste geuren! De meest wellness centers hebben een uitgebreid gamma geuren om je in de juiste gemoedstoestand te brengen. De invloed van geuren op onze hersenen is reeds verschillende malen bewezen en onmisbaar voor een dagje wellness. Wie er volledig tussenuit wil en voor 100% relaxatie gaat, kan bijvoorbeeld voor lavendel kiezen, terwijl verkwikkende aromatherapie zoals pepermunt en citroengras je een boost zullen geven.

Wellness zonder grote ingrepen

Tips voor een sfeervolle wellness thuis. Uiteindelijk gaat hem om een goed gevoel voor jou. Maak het perfect dankzij de volgende tips:

  • Sfeerverlichting / kaarsen
  • De juiste muziek
  • De juiste geuren
  • De juiste producten
  • De juiste temperatuur
  • Telefoon uit

Wellness & relaxatieartikelen voor thuis

Zonder verbouwingen, kun je dus toch al heel wat wellness houden. Met de juiste temperaturen en geuren, kun je al heel wat bereiken. Wie toch wat meer wil, kan met behulp van enkele eenvoudige hulpmiddelen, zoals een massagekussen of een kussentje kersenpitten het wellness-gevoel versterken.

Tip: Zijn jullie met twee? Haal dan wat massageolie en maak het wellness-gevoel compleet.

Wellness bij je thuis: zalig ontspannen in de sauna

In de Scandinavische landen is de thuissauna al jarenlang ingeburgerd, en terecht: het is een gezonde manier om te ontspannen in de winter. Goed voor je spieren, je huid, je hart en je bloedvaten. Bovendien is het ook mentaal ontspannend, want is er een betere manier om je kleine en grote zorgen even te vergeten dan enkele uurtjes genieten in de sauna? Ontdek hier de voordelen van wellness in je eigen huis.

wellness wellness thuis Finse sauna sauna voor thuis

Dit wordt je laatste valentijn alleen!

Valentijn is het feest van de geliefden, maar wat als je op dit moment zonder geliefde zit? Geen probleem, ook als gelukkige single vier je valentijn in stijl. Maak er een zalig zenmoment van met een uitgebreide beautybehandeling, en wie weet sla je met je nieuwe, uitgeruste look en zorgvuldig aangebrachte make-up wel een nieuw lief aan de haak ...

alleen met valentijn wellness valentijn single valentijn

Met een infraroodcabine haal je je eigen wellness in huis

Brr, de winter … Het zal nooit ons favoriete seizoen worden. Gelukkig kunnen we af en toe de batterijen opladen in onze kersverse infraroodcabine. Ben jij óók een koukleum en op zoek naar een manier om je écht te ontspannen deze winter? Dan is een infraroodcabine iets voor jou! Dankzij de infrarode straling in de cabine wordt de warmte direct en zonder aanraking op het lichaam overgedragen. Ideaal om te relaxen en ook nog eens gezond voor de bloedsomloop!

wellness infraroodcabine infraroodcabine kopen