Welke braadpan kopen voor een inductiekookplaat?

Welke braadpan kopen? Zo investeer je in kwaliteit!

Braadpan voor inductie- of keramische kookplaat kopen?

Om de juiste braadpan te kiezen, moet je rekening houden met de aard van je kookplaat. Niet alle pannen zijn geschikt voor een inductiekookplaat. Let daar dus zeker op bij je aankoop. De Talent-pan van Tefal heeft een diameter van 20 cm en een antiaanbaklaag, en is daarmee de ideale pan voor de niet-zo-ambitieuze keukenprins of -prinses die kookt op inductie.

Mag het iets meer zijn? Kies dan voor de Senses van Demeyere: een braadpan in roestvrij staal met een diameter van 24 cm, die je dankzij een speciale oppervlaktebehandeling makkelijk kunt onderhouden. De braadpannen van Demeyere staan bekend om hun uitstekende warmtebegeleiding en topkwaliteit. Je krijgt er dan ook dertig jaar garantie op. Heb je een keramische kookplaat in je keuken en zoek je een betaalbare basispan? Dan vind je zeker je gading in het pannengamma van Aro.

Een pan voor bakken én braden

Veel vlees moet je niet alleen bakken in de pan, maar daarna ook nog even braden in de oven. In zo’n geval heb je een braadpan nodig die tegen de heetste oventemperaturen bestand is. De Horeca Select kun je gebruiken op alle soorten vuren (gas, elektrisch, keramisch of inductie) én in de oven. Deze kwaliteitsbraadpan is bestand tegen oventemperaturen tot 240°C.

Braadpan voor health foodies

Eet je bewust gezond en ben je bekommerd om je ecologische voetafdruk? Dan is de Greenpan iets voor jou. Dankzij de vernieuwende Thermoflon-antikleeftechnologie is deze braadpan minder belastend voor het milieu én kun je er gezond mee bakken. Deze ‘groene’ pan is dus perfect voor de health foodies onder ons die graag genieten van ecologisch verantwoorde voeding en bewust bezig zijn met een gezonde manier van koken.