Trotter reisgidsen bij de goedkoopste boekhandel

Trotter reisgidsen bij de goedkoopste boekhandel van België

Reisgidsen voor meer dan 70 bestemmingen

De Trotter reisgiden zijn over heel de wereld bekend. Je vindt er geweldige tips in terug over de meest afgelegen prachtige stranden of pittoreske pleintjes. Die pareltjes worden beschreven door mensen die de plekken zelf hebben bezocht. Hun slogan luidt dan ook: 'Van reizigers voor reizigers'. Als je op zoek bent naar een allesomvattende en no-nonsense reisgids, dan is Trotter je ideale bondgenoot. Deze reisgids is er ondertussen voor meer dan 70 bestemmingen. Exotische plekken, Europese landen, Franse, Spaanse en Italiaanse regio's,... Trotter behandelt ze allemaal. Ook over België is er dus een reisgids!    

Trotter reisgidsen: voor elk wat wils

De Trotter reisgidsen geven een uitgebreid en duidelijk aanbod van adresjes voor elk budget: slapen, eten, drinken, uitgaan en shoppen van goedkoop tot luxueus. De bezienswaardigheden zijn beoordeeld door een team van kenners: 3 Trottermannetjes voor de toppers, 2 of 1 voor de minder bekende of nog onontdekte plekjes. Verder vind je in deze reisgidsen handige stadsplattegronden die je in één oogopslag de beste adresjes tonen. Met de reisgidsen van Trotter komen zowel cultuurfanaten, gastronomische genieters als avontuurlijke reizigers aan hun trekken.    

Reisgidsen en pocketwoordenboeken

De reisgidsen van Trotter focussen niet alleen op de coleur locale. Er staan ook veel praktische tips in waarmee je je reis kunt voorbereiden: informatie over de lokale gewoonten en gebruiken, zaken waarvoor je moet opletten, welke medicatie je moet voorzien,... Om helemaal voorbereid aan de start van je trip te verschijnen, kun je bij Makro ook woordenboeken in pocketformaat kopen. De perfecte aanvulling op een reisgids en ideaal om je ter plekke uit te slag te trekken. En dankzij het compacte formaat heb je hem altijd bij de hand.