Bouwen en verbouwen, handige tips

Het voorjaar: ideaal om te bouwen en te verbouwen

Kwaliteit duur? Niet met onze materialen!

Een zelfbouwmarkt moet handig zijn, kwaliteitsproducten aanbieden en over een breed gamma bouwmaterialen beschikken. Bij Makro vind je bouwmaterialen van A tot Z. Je verliest geen kostbare tijd met rondrijden naar de verschillende winkels maar vindt alles op één plaats. Alle bouwmaterialen zijn aanwezig, en dit voor elke ruimte: van kelder tot dak.  Bovendien is de zelfbouwmarkt van Makro een drive-in-bouwmarkt, met alle voordelen van dien!

Bakstenen zonder voegen: geen probleem

We zien het vaker en vaker. Heel wat moderne gebouwen worden opgetrokken uit strakke bakstenen zonder voegen. Het oogt niet alleen strak en trendy, metselwerk zonder voegen heeft ook praktische voordelen. Het is even wennen, maar deze moderne bakstenen zijn even gemakkelijk te plaatsen als traditionele bakstenen. De voordelen op een rijtje:

  • Esthetisch: de gevel oogt modern en netjes.
  • Kostenbesparend: de gevel hoeft niet gevoegd worden.
  • Onderhoudsvriendelijk: de gevel veroudert minder snel.
  • Werkwijze: nóg gemakkelijker dan met klassiek metselwerk.

Niet sleuren met bouwmaterialen? Kom naar de drive-in van Makro!

Bij Makro streven we altijd naar een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Zo zullen we er altijd op toekijken dat we de beste materialen aanbieden en dit tegen de beste prijs. Maar er is meer. Makro heeft een superhandige drive-in bouwmarkt waar je, al dan niet met aanhangwagen, kunt binnenrijden, inladen, afrekenen en vertrekken. Materialen die je niet kunt meenemen, kun je ook thuis of op de werf laten leveren. Kijk hier voor meer informatie en de voorwaarden.

Op zoek naar meer informatie?

Ben je een klusser met net-niet-genoeg-kennis? Of waag je je aan nieuwe materialen of technieken? Wie extra informatie nodig heeft omtrent bouwen, verbouwen of materialen, kan hier boeken vinden boordevol tips en handige weetjes.

Ontdek onze doe-het-zelfartikelen in de MakroShop

De drive-in bouwmarkt van Makro, win tijd met kwaliteit & service

Als ervaren doe-het-zelvers, kennen we de sterktes, maar ook de zwaktes van een bouwmarkt. Zo zijn er een heel aantal producten die we liever niet in een winkelwagentje tillen, of die er gewoonweg niet inpassen. Ons antwoord: de drive-in bouwmarkt van Makro.

bouwmarkt tuincentra bouwmaterialen