Een boek als origineel cadeau: zo kies je het juiste boek uit

Op zoek naar een origineel cadeau? Zeg het met een boek!

Origineel cadeau voor avonturiers: de reisgids


Je hebt er ongetwijfeld minstens één in je vriendenkring: de avonturier die steeds bezig is met het voorbereiden van zijn volgende reis. Welnu, om hem daarbij te helpen doe je toch gewoon een reisgids cadeau? Zorg ervoor dat je je vooraf goed informeert over zijn favoriete reisstijl. Is hij een fervent wandelaar of fietser? Iemand die er graag met de tent op uittrekt? Houdt hij van citytrips of eerder van overzeese roadtrips? Voor ieder reistype is er een interessant boek te vinden, daar hoef je niet aan te twijfelen.

Tip: Ook een taalgids is een origineel cadeau voor fanatieke reizigers of doorwinterde citytrippers.

De pure keuken van Pascale

Of je het nu leuk vindt of niet, aan de kookboekenhype lijkt nog steeds geen einde te komen. Na de succesrecepten van de heren Huysentruyt en Meus is het nu een dame die de kookboekentoptien aanvoert. Pascale Naessens spreekt een breed publiek aan met haar pure keuken en pleidooi om te genieten van ‘echt eten’ dat recht uit de natuur komt. In ‘Puur eten dat je gelukkig maakt’ bundelde ze opnieuw haar favoriete gezonde recepten. Geen calorieën tellen, volop genieten en tegelijkertijd gezonder worden en zelfs afvallen? Pascale Naessens bewijst met haar kookboeken dat het perfect mogelijk is.

Ontdek onze boeken in de MakroShop