Ontdek hier hoe je vuurrode lippenstift aanbrengt!

Een onvergetelijke valentijnskus … met vuurrode lippenstift

Hoe je valentijnslippenstift aanbrengen?

Vuurrode lippenstift mag dan wel een statement zijn, het is jammer genoeg niet zo eenvoudig om hem correct aan te brengen. Daarom geven we je enkele tips.

1) Bescherm je lippen

Een goede voorbereiding is het halve werk. Begin dus met je lippen goed te hydrateren. Doe je dat niet en krijg je droge lippen – in februari kan het nog flink koud zijn – dan ontstaan velletjes. En geef toe, die vergallen al je harde werk! Breng dus eerst een hydraterend onderlaagje aan (een primer) als je lippen het nodig hebben.

2) Kleur je lippen met het lip-pencil

Om netjes te werken teken je eerst met een lippotlood de contouren af waarbinnen je kleur gaat aanbrengen. Vervolgens kleur je je lippen volledig in met het lippenpotlood – kies een tint lichter dan je lippenstift. De kleur blijft dan langer intact en is ‘kiss-proof’.

3) Inkleuren maar!

Klaar? Dan kun je met je favoriete lippenstift aan de slag. Voor donkere lippen gebruik je het best een penseeltje. Heb je een vaste hand? Dan lukt het ook wel zonder.

Kwaliteit heeft zijn prijs

Wat je ook doet, bespaar niet op producten. Kwaliteitsproducten kosten geld – ook als het om lippenstift gaat. Laat het geld voor één keertje dus maar flink rollen. Het is trouwens voor een goed doel, niet?