Bij Makro kun je online boeken kopen van allerlei genres.

Online boeken kopen bij Makro: leesgenot gegarandeerd!

Uitgebreid aanbod in onze online boekenwinkel

In onze online boekenwinkel is er voor elk wat wils. Een detective van Pieter Aspe, de laatste roman van Khaled Hosseini, de Kiekeboes van Merho,… Je vindt zeker je gading in ons aanbod. Hieronder alvast wat inspiratie:

  • Spannende boeken: thrillers, detectives, science fiction,…
  • Literatuur: romans, non-fictie, poëzie, novelles,…
  • Koken : basiskookboeken, dieetboeken, boeken over wijn en bier, vegetarische kookboeken,…
  • Strips: voor kinderen, realistische strips, informatieve strips,…
  • Reizen: wandelgidsen, reisverhalen, campinggidsen, fietsgidsen,…

Online boeken kopen in een handomdraaiBoeken kopen tegen vlijmscherpe prijzen   

Bij Makro is online boeken kopen kinderspel. In een mum van tijd bestel je je favoriete boeken en een paar dagen later vallen ze bij jou in de brievenbus. Wat moet je precies doen? Gewoon online registreren, je bestelling plaatsen en online betalen. Zoals je het van ons gewend bent, doen we er alles aan om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. Boeken kopen is heel eenvoudig en bovendien zijn onze betalingsmethoden 100% veilig.  

Boeken kopen in een van onze winkels

Ben je iemand die boeken graag in zijn handen houdt en doorbladert? Breng dan een bezoekje aan een van onze winkels. Je kunt er snuisteren tussen boeken van allerlei genres en op je gemak kiezen. 

We organiseren ook regelmatig signeersessies van grote namen uit sector. Hou onze Facebook-pagina in de gaten en wie weet ontmoet je binnenkort een van je favoriete auteurs!

De lekkerste smoothies maak je met deze blender

Niets zo lekker op een warme zomerdag dan een frisfruitige smoothie. Bovendien is zo’n vitaminebom heel eenvoudig te maken. Wat je nodig hebt? Je favoriete fruit, eventueel wat yoghurt en … een blender, natuurlijk. Ok, een blender kan heel wat meer voor je mixen dan enkel fruit, maar bij warme zomertemperaturen geven wij toch de voorkeur aan smoothies. Waarop je moet letten bij de aankoop van een blender?

smoothie blender smoothies maken blender kopen

Online boeken kopen bij Makro: leesgenot gegarandeerd!

Interesse in de boeken van Dan Brown, de laatste van Donna Tartt, de kookboeken van Pascale Naessens of allerlei strips? Bij Makro ben je daarvoor aan het juiste adres. In onze webshop kun je online boeken kopen tegen vlijmscherpe prijzen. Je kunt natuurlijk ook in een van onze winkels langskomen om het uitgebreide boekenassortiment met eigen ogen te aanschouwen.

boeken online boeken kopen online boekenwinkel

Blenders met de lekkerste recepten om zomerse smoothies te maken

Haal de zomer in huis met een goede blender en maak heerlijk verfrissende smoothies! Wij helpen je alvast op weg…

blender kopen smoothies maken smoothie recepten