Lounge tuinmeubelen: zalig relaxen in je eigen tuin

Lounge tuinmeubelen: zalig relaxen in je eigen tuin

Lounge tuinmeubelen: een salon voor de tuin

Lounge tuinmeubelen zijn ideaal voor wie wil relaxen in de tuin. Terwijl je een tuintafel en tuinstoelen gebruikt om in de tuin te lunchen of te dineren, dienen lounge tuinmeubelen om een glaasje te drinken, een goed boek te lezen of gezellig te babbelen met vrienden. Voorzien van grote, comfortabele kussens en vaak ook een bijpassend laag tafeltje, is een lounge tuinmeubel eigenlijk een soort salon voor in de tuin.

Dakterras of grote tuin, een loungeset kan altijd!

Wie over een grote tuin beschikt, moet eerst nadenken waar hij zijn lounge set wil plaatsen. Kies je voor het hoekje waar de avondzon altijd schijnt? Hou je meer van de middagzon, of plaats je je tuinmeubelen liever naast je zwembad? Het is allemaal mogelijk. Je lounge tuinmeubelen komen het beste tot hun recht wanneer je een apart terrasje aanlegt om ze op te plaatsen. Natuurlijk kan je ook lekker loungen als je geen grote tuin hebt. Ook een stadstuintje of een dakterras geef je in een wip een relaxte uitstraling met een set lounge tuinmeubelen.

Welke lounge tuinmeubelen passen in mijn tuin?

Afhankelijk van je wensen en de beschikbare ruimte zijn verschillende lounge sets geschikt. Wie over een grote tuin beschikt kan bijvoorbeeld kiezen voor de Tarrington 6-delige Loungeset Wisconsin, die onder andere bestaat uit twee hoeksofa’s, een poef en een tafel. Een compleet salon voor buiten dus, en ideaal voor wie samen met een hele hoop vrienden of familieleden wil genieten van de tuin.

Daarnaast zijn er uiteraard ook kleinere loungesets, zoals de Allibert Loungeset Corona. Door te kiezen voor kleinere meubels die uit verschillende losse elementen bestaan, passen je lounge tuinmeubels gemakkelijker in kleine tuintjes of op dakterrassen. Ben je op zoek naar een speciale manier om te ontspannen in je tuin? Probeer dan eens een hangende loungestoel en verfraai zo je tuin met een origineel designelement!

Je tuin inrichten om heerlijk te relaxen

De ultieme lounge-ervaring bereiken in je eigen tuin? Maak dan niet alleen een apart hoekje met lounge tuinmeubelen, maar denk ook eens aan de accessoires en de decoratie. Zo kan je bijvoorbeeld een barbecue en sfeervolle terrasverlichting plaatsen. Om je te beschermen tegen te felle zon kies je voor een zonnescherm of een stijlvolle, luxueuze partytent.

Om ook bij frisse temperaturen te profiteren van je lounge tuinmeubelen, investeer je in een lounge heater. Deze terrasverwarmer heeft de ideale hoogte om je warm te houden terwijl je lekker van de tuin geniet.

> Tips voor tuinmeubelen te kopen

Ontdek onze tuinmeubelen in de MakroShop

Tuininspiratie: verwen jezelf met pure luxe in je tuin

Heb je ook gemerkt dat het leven mooier wordt van zodra je meer tijd krijgt om in je tuin te genieten? Welnu, je kan het zelfs nóg mooier maken. Hoe? Door simpelweg meer uit je tuin te halen. Met de juiste investeringen is dat zo in orde.

barbecue loungeset tuin tuinhuis zwembad

Tuinmeubelen in teak: de voordelen van teak op een rijtje

De lente staat weer voor de deur en dus wordt het tijd om je tuin en terras aan te pakken. Investeren in mooie tuinmeubelen is een must voor wie in de zomer volop wil genieten van het buitenleven. Als je een natuurlijk gevoel én topkwaliteit wil combineren, zijn tuinmeubelen in teak ongetwijfeld de beste keuze. Waarom? Dat ontdek je hier!

tuinmeubelen online kopen tuinmeubelen kopen teak tuinmeubelen