Leesplezier

Beleef leesplezier tijdens de wintermaanden

Boeken om te koesteren


Een boek is meer dan zomaar een voorwerp. Het heeft een ziel en vertelt een verhaal. Met een goed boek krijg je als het ware een persoonlijke band. Je identificeert je met de personages en je kunt echt in het verhaal duiken. Met pijn in het hart sla je de laatste bladzijde om in de wetenschap dat je er afscheid van moet nemen.

Leesplezier onder de kerstboom


Leesplezier hoort ook bij Kerstmis en Nieuwjaar. Onder de kerstboom zijn romans, thrillers, jeugdboeken en strips nog altijd vaste waarden. Met een boek als kerstcadeau scoor je gegarandeerd, zowel bij je broer, zus, ouders als vrienden. Het hoeft niet per se hoogstaande literatuur te zijn. Aan een pageturner, een reisboek, voorleesboek of een kookboek kan je ook veel leesplezier beleven.

Boeken: voor ieder wat wils


Wil je je kinderen verrassen met een mooi boek? Ben je fan van thrillers of verkies je romans? Is je moeder of vader blij met een kookboek? Leesplezier is er voor jong en oud. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten boeken verkrijgbaar. We zetten de belangrijkste even op een rijtje en geven je telkens wat inspiratie mee.

  • Romans: historische romans, verhalenbundels, poëzie,… De liefhebbers van literatuur komen volop aan hun trekken! 
  • Spannende boeken: sidderen en beven met thrillers, detectives, horrorverhalen of science fiction boeken.
  • Reisboeken: reisverhalen om bij weg te dromen, maar ook handige en praktische reisgidsen en hotel-, fiets- en restaurantgidsen. 
  • Kookboeken: boeken over de Italiaanse, Spaanse of Japanse keuken, maar ook over wijnen, bieren en vegetarische gerechten. Ook de laatste Jeroen Meus behoort tot ons gamma!
  • Strips: strips voor kinderen (zoals Urbanus en FC De Kampioenen) en verder ook realistische en informatieve strips voor volwassenen. 
  • Boeken over kunst en cultuur: biografieën over bekende kunstenaars, monografieën, boeken over design en vormgeving. Ook inspirerende boeken over fotografie, bouwkunst, architectuur en beeldende kunst.


Beleef leesplezier tijdens de wintermaanden

De dagen worden korter en de temperatuur daalt zienderogen. Ideaal om onder een warm dekentje of aan de haard van een goed boek te genieten. Boeken zorgen niet alleen voor leesplezier. Ze zijn spannend of romantisch en stemmen tot nadenken of ontroeren. Niets zo zalig als een goed verhaal dat je vanaf het begin tot het eind bij de lurven grijpt, zeker als het thuis gezellig en warm is.

boeken kopen boek bestellen online boeken kopen

Online boeken kopen bij Makro: leesgenot gegarandeerd!

Interesse in de boeken van Dan Brown, de laatste van Donna Tartt, de kookboeken van Pascale Naessens of allerlei strips? Bij Makro ben je daarvoor aan het juiste adres. In onze webshop kun je online boeken kopen tegen vlijmscherpe prijzen. Je kunt natuurlijk ook in een van onze winkels langskomen om het uitgebreide boekenassortiment met eigen ogen te aanschouwen.

boeken online boeken kopen online boekenwinkel