Kampeerartikelen voor jeugdbewegingen: profiteer van extra korting

Kampeerartikelen voor jeugdbewegingen: profiteer van extra korting

Zomerkamp voorbereiden

Bij de organisatie van een zomerkamp komt er heel wat kijken. Je moet op zoek naar een geschikte locatie, de activiteiten tijdens het kamp tot in de puntjes voorbereiden, iedereen mobiliseren om eraan deel te nemen, ter plekke een kijkje gaan nemen,... Je bent er waarschijnlijk heel het jaar mee bezig om er een geslaagde trip van te maken. Daarnaast mag je ook de logistiek niet uit het oog verliezen. Welke kampeerartikelen en etenswaren heb je allemaal nodig om alle hongerige monden te spijzen, iedereen een comfortabel bed te bieden en het zomerkamp in de beste omstandigheden door te komen?

Snel en efficiënt winkelen

Bij Makro vind je alle spullen die je voor een zomerkamp nodig hebt, op één plaats. Het enige wat je moet doen, is in de auto stappen (voorzie voldoende kofferruimte!) en naar een van onze winkels rijden. Je doet er goed aan om een boodschappenlijst te maken en die te verdelen in verschillende categorieën: kampeerartikelen, etenswaren, dranken, potten en pannen,... Zo kun je snel en efficiënt winkelen en je kostbare tijd goed besteden. Vooral als je grote hoeveelheden nodig hebt, is het bij Makro heel voordelig shoppen.    

Kampeerartikelen en kampeergerief kopen

Zomerkampen en kamperen zijn zoals een Siamese tweeling. Speciaal voor jeugdbewegingen hebben we allerlei kampeerartikelen in de aanbieding. Wat kun je allemaal bij ons kopen?

  • Kampeertenten
  • Kampeermeubels (stoelen, ligbedden, tafels, kastjes)
  • Slaapzakken, verlichting, verrekijkers, koelboxen, zaklampen
  • Kampeergerief zoals tentharingen en een rubberen hamer
  • Bestek, kookpotten en kookpannen
  • Picknicktafels
  • Barbecues en gasvuren
Kom ons assortiment ontdekken, kies wat je tijdens het kamp nodig hebt, maak gebruik van de korting en keer tevreden huiswaarts. Maar bovenal, geniet van je zomerkamp!