Ontdek de voordelen van een infraroodcabine

Met een infraroodcabine haal je je eigen wellness in huis

Waarom een infraroodcabine?

Niets dat zo relaxt na een drukke dag op het werk dan je eigen privéwellness, gewoon bij je thuis. Een infraroodcabine ontspant de spieren en heeft ook een positieve invloed op de gewrichten. Bovendien is ze ook erg gebruiksvriendelijk: gewoon inpluggen in het stopcontact en genieten.

Een infraroodcabine vs. een sauna

Het verschil tussen een infraroodcabine en een sauna zit hem in de manier waarop je lichaam wordt opgewarmd. In de sauna warmt je lichaam op door de hitte in de sauna, die tussen de 80 en 100 graden bedraagt. Van die warmte gaat je lichaam zweten, waardoor schadelijke afvalstoffen worden afgevoerd.

De warmte in een infraroodcabine is draaglijker – een fijne 45 á 65 graden. Ook bij die temperatuur ga je transpireren. Voor oudere mensen, hartlijders of voor iedereen die niet van intense hitte houdt, maar wel van een intens relaxerend wellnessmoment, is het dé manier om te genieten.

Je infraroodcabine is heel snel opgewarmd – in ongeveer 10 minuten. Een heel verschil met een traditionele sauna, die wel wat tijd vraagt om op temperatuur te komen – gemiddeld 30 á 45 minuten. Bovendien is een infraroodcabine een pak energiezuiniger.

Op zoek naar een infraroodcabine?

Een infraroodcabine is een pak budgetvriendelijker dan een sauna. Voor die laatste tel je gemiddeld 2.000 euro neer, terwijl je al een uit de kluiten gewassen infraroodcabine hebt vanaf 900 euro

Wil je een infraroodcabine kopen? Dan ben je bij Makro aan het juiste adres! 

Ontdek onze infraroodcabines in de MakroShop

Wellness bij je thuis: zalig ontspannen in de sauna

In de Scandinavische landen is de thuissauna al jarenlang ingeburgerd, en terecht: het is een gezonde manier om te ontspannen in de winter. Goed voor je spieren, je huid, je hart en je bloedvaten. Bovendien is het ook mentaal ontspannend, want is er een betere manier om je kleine en grote zorgen even te vergeten dan enkele uurtjes genieten in de sauna? Ontdek hier de voordelen van wellness in je eigen huis.

wellness wellness thuis Finse sauna sauna voor thuis

Een dagje wellness thuis? Onze tips!

Wie zin heeft in een dagje wellness kan naar een wellness complex om te relaxeren. Wie het liever wat exclusiever heeft, gaat naar een privécomplex om te ontspannen en wie het al helemaal exclusief wil, kan thuis genieten van een wellness.

wellness arrangement wellness relaxatie

Dit wordt je laatste valentijn alleen!

Valentijn is het feest van de geliefden, maar wat als je op dit moment zonder geliefde zit? Geen probleem, ook als gelukkige single vier je valentijn in stijl. Maak er een zalig zenmoment van met een uitgebreide beautybehandeling, en wie weet sla je met je nieuwe, uitgeruste look en zorgvuldig aangebrachte make-up wel een nieuw lief aan de haak ...

alleen met valentijn wellness valentijn single valentijn