De goedkoopste warme bakker van België

De goedkoopste warme bakker van België

De warme bakker maakt van je ontbijt een feest

Het verschil tussen gewoon brood en brood van de warme bakker smaak je meteen. Vers brood komt rechtstreeks uit de oven en is gebakken volgens de regels van de kunst. Als je er een hap van neemt, is het een waar feest voor je smaakpapillen en wordt je ontbijt meteen naar een hoger niveau getild. In combinatie met lekker beleg, vers fruitsap, lekker geurende koffie, croissants en aangenaam gezelschap wordt het weekendontbijt een heuse belevenis waar je heel de week naar zult uitkijken. 

Brood van de warme bakker: bij de maaltijd of tussendoor

Traditioneel wordt brood vooral genuttigd bij het ontbijt en de lunch. Maar stilaan komt daar verandering in. Meer en meer mensen genieten ook tussendoor van een lekker stuk brood van de warme bakker. Sommige restaurants bakken tegenwoordig hun eigen brood en het wordt ook regelmatig bij een warme maaltijd gegeten. Brood past bij vele gerechten en je kunt er naar hartenlust mee variëren. 

Brood zorgt voor voedingsstoffen en energie

Brood van de warme bakker smaakt niet alleen zalig, het maakt ook deel uit van een evenwichtige en gezonde voeding. In brood zitten zowel koolhydraten, vezels, mineralen als vitaminen. Allemaal voedingsstoffen die ons lichaam dagelijks gebruikt en die een positieve impact hebben op onze gezondheid. Brood is de basis van het ontbijt en levert 10 tot 15 procent van alle voedingsstoffen en energie die we dagelijks innemen. Zeker voor kinderen is het belangrijk om dagelijks genoeg sneetjes brood te eten. Goede ontbijtgewoonten leer je op jonge leeftijd aan en ze bevorderen de concentratie en prestaties op school.