Gezelschapsspelletjes: leuk voor jong en oud

Gezelschapsspellen voor gezellige winteravonden

Onvergetelijke belevenis

Gezelschapsspelletjes kun je altijd en overal spelen en dikwijls is het een echte belevenis. Lange en gezellige avonden vormen de ideale setting voor gezelschapsspellen. Samen met je vrienden Monopoly of Rummikub spelen? Je vader, broer of zus uitdagen voor een spelletje Risk? Gezelschapsspellen zijn spannend, leuk en uitdagend. Af en toe raken de deelnemers helemaal in de ban van de spelletjes en worden ze zelfs over verschillende dagen gespeeld.  

Gezelschapsspellen in groep of met twee

Gezelschapsspellen zijn niet weg te denken uit onze huiskamers. Op heel wat dozen staat als leeftijdscategorie: van 7 tot 77 of van 8 tot 88. En dat mag je letterlijk nemen: van kindsbeen af zijn we ermee in de weer en het blijft leuk, ook als we al lang met pensioen zijn. Samen met je kleinkinderen een spelletje spelen: wie kan daaraan weerstaan? Je kunt gezelschapsspelletjes in groep spelen, maar sommige spelletjes zijn ook geschikt voor twee personen.

Gezelschapsspelletjes: inspiratie

Inspiratie nodig? Hieronder vind je een aantal spelletjes waaraan je gegarandeerd plezier aan beleeft! Het zijn klassiekers die je in onze gezelschapsspellen webshop kunt bestellen. Gewoon klikken en binnen een paar dagen ontvang je je favoriete gezelschapsspel bij je thuis.

Monopoly België

Deze Belgische editie werd ontwikkeld basis van het Grote Monopoly Referendum. Op het spelbord prijken de favoriete steden van de Belgische internauten. Voor 2 tot 6 spelers. Leeftijd: vanaf 8 jaar.

Risk Nieuwe Editie
Met deze vernieuwde Risk probeer je de wereld te veroveren. De grafische elementen zorgen voor een realistisch spel. Met 360 3D-figuurtjes en 3 spelwijzen, voor 2 tot 4 spelers. Leeftijd: vanaf 10 jaar.

Trivial 
Iedereen heeft al wel eens Trivial Pursuit gespeeld, het bordspel waarbij je vragen beantwoordt over geschiedenis, sport, cultuur en andere categorieën. Er kan in teams worden gespeeld, maar ook één-tegen-één is mogelijk. 

Rummikub
Het overbekende familiespel nu met extra grote speelplanken en extra grote speelstenen. Wie legt de slimste combinaties? Een spel dat inzicht, durf en tactiek combineert.

Junior Scrabble
Ook kinderen kunnen het beroemde Scrabble-spel op hun eigen niveau spelen! Jongere kinderen maken woorden aan de hand van plaatjes en iets oudere kinderen kunnen zelf woorden maken. Voor twee tot vier spelers en voor kinderen van 5 jaar en ouder.