e-reader

Klaar voor een leesvakantie? Koop een e-reader!

Duizenden boeken op één apparaat


Een e-reader kun je vergelijken met een draagbare bibliotheek. De meeste apparaten hebben een intern geheugen van ettelijke gigabytes. Bovendien kun je het geheugen uitbreiden met een externe micro-SD-kaart. Op die manier bewaar je duizenden digitale boeken op je e-reader die je altijd en overal kunt lezen. Gedaan dus met kilo’s lectuur die je tijdens je trip naar je vakantiehuis, je hotel of je camping moet meezeulen.   

Een optimale leeservaring


E-readers zijn uitgerust met een hoge resolutiebeeldscherm en bieden zo een optimale leeservaring. De schermen zijn bovendien niet spiegelend en beschikken doorgaans over een lichtfunctie die je toelaat om in het donker te lezen. Zo vermijd je vermoeide ogen. Ook het lettertype op de pagina’s kun je naar hartenlust aanpassen.

Een e-reader is een heel intuïtief apparaat waarmee je snel tussen pagina’s bladert, foto’s vergroot en verkleint, en met een tik of veeg van je vinger de indeling van de pagina aanpast.      

De troeven van e-readers op een rijtje


E-readers zijn ergonomische en gebruiksvriendelijke apparaten die je urenlang leesplezier bezorgen. Maar er is meer. Hiervoor kun je een e-reader ook gebruiken:

  • draadloze internettoegang
  • woordenboeken consulteren
  • Word-documenten lezen
Sommige e-readers hebben ook nog een aantal snufjes waarmee je bijvoorbeeld markeringen in de tekst kunt maken of je laatst gelezen pagina kunt opslaan.

Op de meeste e-readers kun je ook mp3’s bewaren. Op die manier kun je je favoriete muziek beluisteren, terwijl je een beklijvend boek leest. Ideaal voor een topvakantie!

Ontdek onze e-readers in de MakroShop