diy-project

Een DIY-project starten? Loop langs bij Makro!

Voor kleine en grote klussen

Of het nu gaat om een klein project, zoals bijvoorbeeld een tweedehandskastje nieuw leven inblazen, of een groot project, zonder de juiste gereedschappen kom je er niet. Gelukkig hebben we bij Makro het juiste gereedschap en materiaal voor elke klus. Gewoon voor de aanvang van je project langs onze webshop of handige Makro Drive-in passeren, en je hebt alles in huis om je DIY-project tot een goed einde te brengen.

Alle DIY-materiaal op één adres

Alle materialen die je nodig hebt onder één dak? Handiger kan haast niet. Een echte klusser wil zijn plan uitdenken, materiaal kopen en erin vliegen. Het is dan erg vervelend als je naar verschillende winkels moet gaan om je materiaal bij elkaar te sprokkelen. Maak het jezelf dus gemakkelijk. Koop al je doe-het-zelfgereedschappen en -materialen op één adres, zonder uitstel of wachten en maak er iets moois van samen met Makro!

Zelf iets maken

Bij Makro dragen we klussers een warm hart toe. We begrijpen namelijk maar al te goed de fierheid die je voelt na een succesvol DIY-project. Je hebt namelijk zelf iets gemaakt of hersteld en dat voelt gewoon goed. Ligt er een uitdagende klus in het verschiet en ben je op zoek naar het juiste materiaal of heb je advies nodig over de juiste werkmethode? Rij gewoon even binnen in onze Drive-in. Het is dé eerste halte voor een feilloze DIY-klus.