Valentijn alleen vieren: tijd voor een relaxmomentje.

Dit wordt je laatste valentijn alleen!

Jouw valentijn alleen begint ... in de badkamer

Klaar voor een gezellig avondje schaamteloze zelfverwennerij? Groot gelijk, want dat heb je verdiend. Trek jezelf terug in de badkamer en maak het er sfeervol met geurkaarsjes in je favoriete kaarsenhouders. De geur van kaneel, appel of vanille brengt je in winterse sferen, maar als je nu al zin hebt in de lente, kies je voor frisse citrus- of bloemengeuren zoals limoen, sinaasappel, lavendel of meiklokjes. Zolang de geur in de badkamer jou maar in de juiste, ontspannen sfeer brengt. Je wil per slot van rekening je eigen beautycenter in huis creëren.

Valentijn alleen vieren met beautyproducten

De sfeer heb je al gecreëerd, nu is het tijd voor het echte werk. Een verwenavondje begint uiteraard met een heerlijk warm bad. Laat het warme water lekker stomen en geniet van de deugddoende warmte op je huid. Geef je bad extra cachet door badschuim toe te voegen aan je badwater. Vervolgens start jouw beautyritueel:

  • Was je huid eerst grondig met een voedende douchecrème.
  • Gebruik daarna een bodyscrub om de dode huidcellen weg te schrobben.
  • Geef je haren hun glans terug met een conditioner of – als je erg droog haar hebt –een extra voedend haarmasker.
  • Smeer je na het afdrogen in met een hydraterende bodylotion.

Extra verwennerij

Heb je niet genoeg aan een bodyscrub, behandel je gezicht dan apart met deze gezichtspeeling die je achteraf een zijdezachte huid bezorgt. Ook een massage mag natuurlijk niet ontbreken op deze verwenavond. Bij gebrek aan een partner die als persoonlijke masseur fungeert, zet je dit shiatsu-massagekussen in. Voor wie in deze tijd van het jaar ten prooi valt aan de bekende winterdip, is lichttherapie een aanrader. Elke dag een kwartiertje bij de therapielamp doet wonderen voor je humeur!

Tot slot kruip je lekker onder de wol met deze elektrische warmtedeken. Of je trekt het nachtleven in om de man van je leven te strikken, natuurlijk ...

Wellness bij je thuis: zalig ontspannen in de sauna

In de Scandinavische landen is de thuissauna al jarenlang ingeburgerd, en terecht: het is een gezonde manier om te ontspannen in de winter. Goed voor je spieren, je huid, je hart en je bloedvaten. Bovendien is het ook mentaal ontspannend, want is er een betere manier om je kleine en grote zorgen even te vergeten dan enkele uurtjes genieten in de sauna? Ontdek hier de voordelen van wellness in je eigen huis.

wellness wellness thuis Finse sauna sauna voor thuis

Een dagje wellness thuis? Onze tips!

Wie zin heeft in een dagje wellness kan naar een wellness complex om te relaxeren. Wie het liever wat exclusiever heeft, gaat naar een privécomplex om te ontspannen en wie het al helemaal exclusief wil, kan thuis genieten van een wellness.

wellness arrangement wellness relaxatie

Deze rosé champagne drink je op valentijn

Met valentijn kleurt alles rood, óók de champagne. Verras je geliefde dus met een glaasje rosé bubbels. Speciaal voor de gelegenheid stoppen nogal wat champagnehuizen hun godendrankje trouwens in een rood jasje. Goedkoop zijn de flessen niet, maar de liefde mag al eens iets kosten, nietwaar?

rosé champagne champagne valentijn

Met dit vurige recept maak je een heerlijk valentijnsgerecht

Wie valentijn zegt, zegt romantiek. En daar hoort een heerlijk en passievol dinertje bij. Ben je op zoek naar een valentijnsgerecht dat je snel en gemakkelijk zelf kunt bereiden? Ontdek hier hoe je Thaise curry met garnalen en basmatirijst klaarmaakt, verras je geliefde en beleef een onvergetelijke culinaire ervaring!

recepten recepten valentijn romantisch diner maken valentijn thaise curry

Valentijn: tips voor een romantische date

Valentijn is het feest van de liefde. Op 14 februari kun je niet anders dan je lief, man of vrouw eens lekker verwennen. Een etentje met z’n tweetjes is erg gezellig, maar dat deed je vorig jaar waarschijnlijk ook al. Blijf dit jaar eens thuis en leg dankzij deze tips je partner in de watten tijdens een heel romantische avond.

valentijn romantische date valentijn tips