makkelijk dessert-facile-au-pain-d-epice-et-chocolat

Makkelijk dessert met peperkoek en chocolade

Fruitig dessert

De longueurs van Makro zijn diepgevroren gebakjes die je heel makkelijk serveert. De ideale manier om het diner met een heerlijk zoet nagerecht af te sluiten, zonder veel werk in de keuken. Zo ga je te werk:
  • Kies een longueur uit in één van de vier smaken: framboos, peperkoek, javanais of passievrucht.
  • Stop de longueur thuis in de diepvries, tot ongeveer een halfuur voor je het dessert gaat serveren.
  • Haal de longueur uit de verpakking, en versnijd in hapklare stukjes.
  • Werk af naar wens: met poedersuiker, extra stukjes fruit, muntblaadjes, cacaopoeder, ... Je maakt het net zo ingewikkeld als je zelf wil.
  • Serveer op een mooi bordje en ... maak indruk op je gasten!

Frambozenbavarois

Hou je van een fruitig dessert, dan is de frambozenlongueur iets voor jou. Serveer deze bavarois met verse frambozen en frambozencoulis voor een feestelijke touch. Voor de liefhebbers kan er ook nog slagroom bij. Werk af met muntblaadjes.

Passievruchtbavarois

Deze zoete lekkernij maak je speciaal door er wat verkruimelde meringue bij te serveren. Verse passievruchten zijn natuurlijk ook mooi gezelschap bij dit makkelijke dessert. Werk het geheel af met een beetje poedersuiker voor een sneeuwachtig effect: in de eindejaarsperiode is een beetje kitsch toegelaten.

Makkelijk dessert: javanais of peperkoek

Met zijn heerlijke smakencombinatie van amandelen, mokka en chocolade is de javanais een echte klassieker binnen de desserts. De longueur van javanais leuk je op door er een warme chocoladesaus en wat pistachenootjes bij te serveren. Dit zal de fijnproevers zeker bekoren.

Je kunt ook uitpakken met een eigen variant op een van de longueurs van Makro: ontdek ons recept voor longueur van peperkoek met chocoladefantasie. Deze topper laat geen enkele zoetebek aan zich voorbijgaan!

Pannenkoeken met gezouten karamel en vanille-ijs

Zoete zonde: pannenkoeken met gezouten karamel en vanille-ijs

30 min chef makkelijk dessert nagerecht

Longueur van peperkoek met chocoladefantasie

De hapklare longueurs van Makro zijn het ideale dessert voor wie het graag makkelijk heeft. Met dit recept sluit je het feestdiner af met een heerlijk zoete lekkernij die je gasten nog lang zal bijblijven.

desserts recepten desserts met chocolade recept peperkoek makkelijk dessert eenvoudig dessert recepten