makro Brasserie


Voor of na het winkelen een bezoek brengen aan onze brasserie, dat is handig, lekker en slim. Je kan er doorlopend smakelijk en voordelig eten en drinken. Een kopje koffie, een stevig ontbijt, tienuurtje, soep, slaatjes of de dagschotel als lunch. Ook dessertjes, taart, thee of een gezonde maaltijd, het kan allemaal.

Promomenu van de maand

Onze promo van de maand is niet te missen. Hier brengen we telkens een typisch seizoensgerecht voor een onweerstaanbare prijs. Zoals een herfstige hertengoulash met kroketjes en veenbessen , een feestelijk kalkoengebraad fine champagne of heerlijke huisbereide hamrolletjes met witloof en puree.

Doorlopend open

De makro brasserie is doorlopend open van 9 tot 16 uur. Op vrijdag en zaterdag zijn we zelfs open tot 20.15 uur. Misschien was je al vroeg uit de veren en heb je rond 11 uur razende honger? Geen probleem. Of wil je om 15 uur stoofvlees met frietjes eten omdat je nog een lange avond voor de boeg hebt? Welkom!

Openingsuren

Maandag tot donderdag                     van 9 tot 16 uur   
Vrijdag en zaterdag                             van 9 tot 20.15 uur

Op het menu

Stoofvlees, lasagne, salade perzik-tonijn, vol-au-vent op grootmoeders wijze, vispannetje, Black Angus of vegetarische burger. Soep, salad bar, iets van het dessertenbuffet, ontbijt, high tea of vieruurtje … Er staat vast iets op het menu waar je zin in hebt. In onze keuken werken we met de beste kraakverse ingrediënten die we niet ver moeten gaan zoeken. Klassiekers serveren ze graag met een verrassende toets, trouw aan hun leuze ‘net even anders’, zoals konijn met pruimen op grootmoeders wijze. Bovendien zorgt dat voor een mooie afwisseling op het ritme van de seizoenen, zo heb je altijd een ruime keuze. Voor kinderen hebben we leuke lekkere kindermenu’s die zeker in de smaak zullen vallen. 

Acties en cadeautjes

Nog een goede reden om een bezoek te brengen aan de makro brasserie. We organiseren regelmatig leuke acties. Zo trakteren we geregeld op een gratis kopje koffie. Da’s mooi meegenomen.

Punten sparen, korting pakken

Wist je dat we trouwe klanten van ons restaurant belonen met deze getrouwheidsactie: per € 10 die je spendeert in onze brasserie, verdien je 1 punt. Heb je 10 punten verzameld, dan krijg je € 5 korting op je volgende aankoop! Zeker de moeite.