Betalen via maandelijkse aflossingen bij makro?


Dat kan.

Bij makro heb je de keuze tussen twee financieringsmogelijkheden om de betaling van je aankoop te spreiden (1)(6): de makro Mastercard®, die werkt zoals een kredietkaart, of een verkoop op afbetaling. 

makro Mastercard® (1)

Wat zijn de voordelen van de makro Mastercard® (1)?

• Aankopen terugbetalen op het einde van de maand of in maandelijkse aflossingen; (2)
• Geen jaarlijkse bijdrage, maar intresten en kaartkosten kunnen aangerekend worden bij het gebruik van je kredietopening, namelijk bij betaling in maandelijkse aflossingen (2) en/of stortingen op je bankrekening en geldafhalingen aan de makro-kassa’s; (3)
• Contactloos (4) betalen aan de makro-kassa’s; (5)
• Afrekenen in de makro-brasserie; (5)
• Tanken aan het makro-tankstation; (5)
• De kredietlijn gebruiken tot 5.000,00 EUR; (1) (5)
• Overal ter wereld en op makroshop.be online-aankopen doen; (5)
• Geld afhalen aan de makro-kassa’s; (3) (5)
• De kredietlijn hergebruiken na terugbetaling; (5)
• Geld afhalen aan alle geldautomaten met het Mastercard-logo. (5)

Hoe vraag je een makro Mastercard aan (1)? 

Je kan een makro Mastercard veilig online of bij de Finance Desk van je makro-winkel aanvragen.
In beide gevallen heb je volgende documenten nodig: 

• je identiteitbewijs
• je laatste loonfiche of een ander bewijs van inkomen
• je bankkaart 

De Finance Desk in de winkel is afwisselend open van maandag tot zaterdag en gesloten op feestdagen. Klik hieronder om de openingsuren en –dagen te kennen en een afspraak te maken.

Maak een afspraak in de winkel

Liever je makro Mastercard online aanvragen zodat je je niet hoeft te verplaatsen?
Klik dan op onderstaande link. 

Vraag je kaart online aan 

Na aanvaarding van je kredietaanvraag, kan je onmiddellijk kopen bij makro en profiteer je ook ineens van de lopende acties die je onder meer in de tweewekelijkse folder vindt. Je krijgt daarvoor een tijdelijke kaart in de winkel of een tijdelijke virtuele kaart online. Je definitieve, fysieke makro Mastercard ontvang je dan thuis.

Hoe zeg je je makro Mastercard op? 

De opzegging vaan je makro Mastercard moet aan Buy Way gecommuniceerd worden per brief (Buy Way Personal Finance, Boudewijnlaan 29 bus 2, 1000 Brussel ), of via het online contactformulier van Buy Way met vermelding van je naam, je voornaam en het dossiernummer dat zich op je Homebanking en Buy Way Mobile bevindt of op alle brieven of e-mails die je van Buy Way ontvangt. Enkel de ondertekenaar van een krediet kan de kredietovereenkomst opzeggen.

 

Verkoop op afbetaling (6)

De betaling in meerdere keren is ook beschikbaar in de winkels onder de vorm van een verkoop op afbetaling.(6)

Wat is een verkoop op afbetaling?

• Je kan je aankoop bij makro afbetalen door middel van periodieke aflossingen.
• Je kent op voorhand het bedrag van de vaste maandelijkse aflossingen.
• Je wordt meteen geïnformeerd van de duurtijd van het krediet en de totale kost van het krediet.

De verkoop op afbetaling is enkel beschikbaar in de makro-winkels en niet op makroshop.be.

Afspraak in je makro-winkel voor meer info.

Maak hier je afspraak in de winkel

Let op, geld lenen kost ook geld.

(1) (6)Onder voorbehoud van aanvaarding door BUY WAY PERSONAL FINANCE nv, kredietgever, (KBO 0400 282 277 – RPR Brussel – FSMA 019542a – IBAN BE03 3101 2966 9484 – Boudewijnlaan 29 bus 2, 1000 Brussel) en MAKRO CASH & CARRY BELGIUM nv, kredietbemiddelaar handelend in hoedanigheid van agent in nevenfunctie met handtekeningbevoegdheid (KBO 0406 952 018 - RPR Antwerpen, Nijverheidsstraat 70, 2160 Wommelgem – IBAN BE40 3751 0098 5163).

(1) Representatief voorbeeld: KREDIETOPENING VAN ONBEPAALDE DUUR van 1.500,00 EUR aan een JAARLIJKS KOSTENPERCENTAGE van 11,50% waarvan 0,02% maandelijkse kaartkosten van het geleende kapitaal (VARIABELE debetrentevoet van 11,23%).

(2) Onder voorbehoud van naleving van de contractuele minimale maandelijkse terugbetaling en de wettelijke verplichting tot nulstelling.

(3) Op geldafhaling aan de kassa en storting op bankrekening zullen er intresten vanaf de dag van de transactie aan de contractuele rentevoet worden aangerekend.

(4) Om deze functionaliteit te kunnen gebruiken, is de klant verplicht een eerste transactie gemaakt te hebben, gebruikmakend van zijn geheime code. De betalingslimiet voor een transactie zonder geheime code is 50,00 EUR per unieke transactie (maximum 5 opeenvolgende Contactless-transacties voor een maximum totaalbedrag van 100,00 EUR). Wanneer één van deze limieten bereikt is, zal de klant eerst een transactie met zijn geheime code moeten uitvoeren voor hij de Contactless-functie opnieuw kan gebruiken.

(5) Onder voorbehoud van het goede verloop van je dossier en van een toereikend beschikbaar bedrag.

(6) Representatief voorbeeld: voor een VERKOOP OP AFBETALING van een totaalbedrag van 1.500,00 EUR aan een JAARLIJKS KOSTENPERCENTAGE van 14,00% (= VASTE debetrentevoet), betaal je 12 maandelijkse aflossingen van 134,10 EUR terug, d.w.z. een totaal van 1.609,20 EUR. De contante prijs is 1.500,00 EUR.

Adverteerder: MAKRO CASH & CARRY BELGIUM nv.