Inspiratie om te grillen als een pro

Banner 950x250 met foto

Heer en meester van de grill

Wie zomer zegt, zegt BBQ time! Zin om de platgetreden paden te verlaten en uit te pakken met écht verrassende gerechtjes op de barbecue? Van mosselen tot gamba’s, van portobello of camembert tot een overheerlijke pizza of een perfect gemarineerde lamskroon of picanha, je kan het zo gek niet bedenken of je kan het klaarmaken op de grill. Zelfs de doorgewinterde BBQ-specialist kan rekenen op culinaire inspiratie en enkele leuke tips & tricks.

Heb je nog niet veel ervaring? Ook jij zal je vrienden en familie binnenkort vol vertrouwen kunnen ontvangen, of het nu op een balkon van 4 bij 2 meter is of in je tuin. Ontdek enkele gouden tips voor de aankoop van je eerste barbecue (ga ik nu voor gas of houtskool?), lees wat je allemaal in huis moet halen voor een perfecte voorbereiding en verneem hoe je er een feilloos timemanagement op nahoudt. Kortom, leer alle dos en don’ts van het barbecueën.

Laat je inspireren door deze blogs. Wedden dat jouw zomer vlammend interessant wordt?

 

Lees hieronder alvast enkele of bekijk ze allemaal hier.


Côte à l'os BBQ

 

Lekker snel: Côte à l'os BBQ met chimichurri en salade van quinoa met kerstomaten 

Lees meer

Steek het vuur maar aan

Vanaf het eerste zonnestraaltje haasten we ons de tuin in om een arsenaal aan brochetten, kippenborsten en worstjes te braden en te grillen. De klassiekers op het BBQ-rooster hebben zeker hun verdienste. Al kan je ook heel origineel uit de hoek komen met de BBQ. En dat hoeft zeker niet altijd vlees te zijn. Dus bind je schort alvast voor en zorg voor hete kolen!

Lees meer

Ga voor de perfecte vegetarische BBQ

Wie denkt dat een geslaagde barbecue sowieso vlees nodig heeft, zit er goed naast. Een veggie BBQ is niet alleen verfrissend maar ook nog eens origineel. Pas deze tips toe en inspireer je gasten met een smakelijke verrassing. 

Lees meer