Feestelijke recepten

Feestelijke-recepten-homepage-NL

Bubbels

Bubbles & juice

Fruitige mocktail

Spritzer mocktail

Fancy champagnecocktail

Voorgerechten 

Sint-jakobsvruchten met zeekraal en een citrustoets

Gebakken ravioli met tomatensaus

Sint-jakobsvruchten met kreeftenjus en groentebrunoise

Kaasballetjes met wintergroentjes

Krabcocktail met carpaccio van avocado

Crazy tartaar met een pikante toets

Hoofdgerechten

Vulling met kippengehakt en krieken

Vulling met kalfsgehakt, appel en walnoot

Vulling met focaccia, mozzerella, kaas en tomaten

Everzwijn met rode wijn, bessen en wintergroenten

Geroosterde tarbotfilet met koriander en citroengras

Hazenrug met groene kool en paddenstoelen

Gepocheerde tongrolletjes met garnaalsaus

Everzwijnworsten met kriekensaus

Visburger met groentefrietjes en yoghurtmayonaise

Vidé van parelhoen met puree


Zelfgemaakte fishsticks met pestopuree

Bijgerechten

Zoete aardappel met sesamzaadjes en koriander

Gratin dauphinois met vier kazen

Witloofstoemp met garnalen


Desserten

Crème brûlée met speculoos en bessen

Pannenkoeken met salty caramel en vanille-ijs

Panna cotta met appelsien in glaasjes