Cook like a pro

CLAP-header-nl

Bij MAKRO kook je als een pro! Naast producten om heerlijke gerechten mee te maken, kan je ook inspiratie bij ons vinden.
Op onze blog spitsen we ons toe op de meest uiteenlopende ingrediënten, van eetbare bloemen tot blauwschimmelkazen.

Haal inspiratie uit onze blog om nieuwe ingrediënten te leren kennen en start met experimenteren!
Niets leuker dan je bezoek te kunnen verwennen met een origineel gerecht dat ook heel lekker is, toch?

Lees hieronder alvast enkele artikels of bekijk ze allemaal hier

 

Koken zonder grenzen

Je hebt geen paspoort of vaccin nodig om op wereldreis te vertrekken. Met de juiste inspiratie en kruiden, neemt eender welke keuken je mee naar exotische oorden. Zuid-Amerika, Afrika, Azië: deze 3 continenten staan op het programma voor een regenboog aan multiculturele smaken

Lees meer

 

Mosselen nieuwe stijl

Natuurlijk kennen we allemaal de mosselen van de Noordzee: grote exemplaren met gul, oranje vlees binnenin. De kleinere Bretoense bouchotmossel vormt hierop een aardig alternatief. Delicaat en bomvol smaak zorgt ze voor verrassende combinaties. Laarzen aan, het is laag water!

Lees meer

Lekkers op een plank

Als we ons aan de echte definitie houden, is een pintxo (uitgesproken als ‘pintcho’ in het Baskisch) een aperitiefhapje dat op brood wordt geserveerd. In tegenstelling tot tapa, geserveerd met een drankje, is deze apart te bestellen. Maar iedereen weet dat als het op plezier aankomt, de definities niet belangrijk zijn. Een bord, een paar vrienden en wat lekkers om te delen… viva los pintxos!

Lees meer