KOOP EEN KOE

header-nl
Van 19 mei t.e.m. 30 juni kan je bij makro een koe kopen en dat biedt héél wat voordelen.

Waarom een koe kopen met familie of vrienden?

Samen een koe kopen is solidair en beter voor het milieu. Je koopt immers lokaal en diervriendelijk geproduceerd vlees, dat pas na bestelling integraal wordt verwerkt. Zo gaat er niets verloren. Het vlees is afkomstig van vrouwelijke runderen van het Belgisch witblauw ras, is bijzonder mals en smaakvol en 100% traceerbaar. Het komt rechtstreeks van de boer tot bij ons, dé garantie voor een scherpe kiloprijs. Verder is het vacuüm verpakt in kleine en grote porties: ideaal om in te vriezen of te delen.

Alle voordelen in een notendop

 • Lekker
  Smaakvol vlees zonder bewaarmiddelen

 • Kwaliteitsvol
  100% traceerbaar Belgisch witblauw rundvlees

 • Handig
  Kleine en grote vacuümverpakte porties, die je makkelijk kan invriezen

 • Duurzaam & solidair
  Lokaal gekweekt en integraal verwerkt, om te delen met vrienden en familie

 • Voordelig
  Rechtstreeks van de boerderij tot op je bord, tegen één scherpe kiloprijs van € 9,99 voor 13 verschillende versnijdingen

Hoeveel vlees is dat precies?

Je koopt in werkelijkheid een halve koe, oftewel 180 kilo heerlijk rundvlees in 13 verschillende versnijdingen. Hieronder vind je een overzicht van het aantal verpakkingen en de indeling in porties. Handig om op voorhand met familie of vrienden af te spreken hoe je het pakket kan verdelen.

groot-pakket-nl

Ook een vleespakket van 10 kilo mogelijk!

Geen grote vleeseters of een aantal vegetariërs in de familie? Kies dan voor ons vleespakket van 10 kilo, oftewel 6 verschillende versnijdingen heerlijk rundvlees in vacuümverpakkingen en dat tegen een scherpe prijs van € 10,99 per kilo.

klein-pakket-nl

Hoe een bestelling plaatsen?

Een pakket rundvlees van 180 kilo (een halve koe) of 10 kilo bestellen kan op drie verschillende manieren: rechtstreeks bij een medewerker van de vleesafdeling in de winkel, telefonisch of per mail.

Voor een pakket van 10 kilo kan je een bestelling plaatsen zonder een voorschot te betalen. Je rekent je pakket af aan de kassa wanneer je het komt afhalen in de winkel. Meer details vind je onderaan op deze pagina.

Voor een pakket van 180 kilo (een halve koe) wordt je bestelling pas geplaatst nadat een voorschot van € 1500 is betaald. Het voorschot dient betaald te worden aan de kassa in de winkel (de medewerker van de vleesafdeling helpt je verder) of per overschrijving indien je telefonisch of per mail bestelt. Je ontvangt steeds een duplicaat van je voorschotfactuur als bewijs. Na betaling van het voorschot wordt je bestelling meteen verwerkt.

Het resterende saldo* wordt op vertoon van je voorschotfactuur verrekend aan de kassa bij afhaling van je bestelling in de winkel.

*Voor een pakket van 180 kilo (een halve koe) betaal je € 9,99 per kilo. Het saldo dat je betaalt aan de kassa zal afhangen van het exacte gewicht van je pakket.

Je bestelling afhalen

Een medewerker neemt telefonisch contact met je op zodra je bestelling klaar is. Een pakket van 180 kilo is in principe klaar 7 werkdagen na ontvangst van het voorschot. Een pakket van 10 kilo kan je in principe twee werkdagen na bestelling afhalen in de winkel.

Contacteer de vleesafdeling van jouw makro-winkel

Bedankt voor je vertrouwen in makro

 

verpakt-vlees