Bestel een half lam bij makro

header-nl

Vier jij binnenkort ook Pasen met familie of vrienden en serveer je traditiegetrouw een mals stukje lamsvlees? Dan ben je bij makro aan het juiste adres. 

Van 6 april tot en met 19 april 2022 kan je in onze winkels een half lam (€ 11,95/kg) of een half melklam (€ 14,50/kg) kopen. Beide pakketten zijn samengesteld uit verschillende delen lamsvlees. Dat biedt dus heel wat culinaire mogelijkheden!

Klassiek lam of melklam? 

Daar waar het dieet van een gewoon lam bestaat uit moedermelk en ruwvoeder, wordt een melklam uitsluitend gevoed met moedermelk. Een melklam is daardoor niet enkel kleiner dan een gewoon lam, het vlees is ook bleker van kleur en malser en sappiger van smaak. 

Vier je Pasen in kleine kring?

Geen nood. Alle lamsdelen zijn tot 6 maanden houdbaar in de diepvriezer. Zo kan je nog lang nagenieten van een smakelijk stukje lam dat je nu tegen een scherpe prijs in huis kan halen. 

Bestel op voorhand

Een half melklam (± 6 kg) dien je sowieso op voorhand te bestellen. Maar ook het gewone lamspakket (± 7,5 kg) bestel je best van tevoren. Zo ben je zeker dat je het op tijd in huis hebt voor je paasfeest. Bestel je lamspakket minstens 3 dagen op voorhand in onze slagerij. 

Vrolijk Pasen!

 

half-lam-nl
half-melklam-nl