Tuin

De natuur doet je tuin groeien en bloeien, maar MAKRO levert alles om van je tuin een “buiten-huis” te maken. Voor jou en voor je kinderen.


Tuin en Decoratie

  • Je tuin als buiten-huis

    Je tuin kan zoveel meer zijn dan een gazon met wat planten. Een mooi terras vormt de overgang van huis naar tuin. De tegels, klinkers of planken vind je bij MAKRO, net als de zonnewering en je barbecue of buitenkeuken.  Een comfortabele lounge-set levert een 10 voor gezelligheid op en dat privé-paradijsje kun je van de buitenwereld afschermen met een tuindraad en een poort, of met draadkorven, bamboematten of vlechtschermen.

  • Spelen in ’t groen of in het tuinhuis

    Zaai zelf je gras of laat MAKRO een kant-en-klaar gazon leveren.  Al het gereedschap en de machines die je nodig hebt om je tuin aan te leggen en te onderhouden zijn zowel in onze winkels als op www.MakroShop.be te koop. MAKRO biedt je de grootste keuze aan garages, carports en blokhutten. Een tuinhuis, de trampoline en andere speeltuigen bezorgen je kinderen jarenlang speelplezier.

  • Servicepakket Blokhutten

    Op de parking van MAKRO kun je een flink aantal blokhutten, tuinhuizen en garages in ’t echt bekijken, maar op www.MakroShop.be zie je pas wat een enorme keuze we bieden. Zo’n tuinhuis kun je zelf opbouwen, maar je kunt het je ook gemakkelijk maken en de plaatsing door onze vakmensen laten verzorgen. Die komen je blokhut, carport of garage gratis leveren en plaatsen tegen een prijs die je online kunt laten berekenen.