Drive-in bouw en tuin

Aan een bouwproject wil je vooral verder werken en zo weinig mogelijk tijd verliezen met het kopen van materiaal. In MAKRO’s drive-in vind je alles voor bouw en tuin: snel en efficiënt. Je kunt je aankopen meenemen of laten leveren en… je geniet van gegarandeerd lage prijzen


Drive-in

 • Gegarandeerd lage prijzen

  Bij MAKRO Drive-in doe je altijd de beste zaak dankzij onze onklopbare garanties: De beste voorwaarden: bij MAKRO Drive-in verzetten we grote volumes. Hierdoor krijgen we altijd de beste voorwaarden van onze leveranciers. Gegarandeerd lage prijzen, 365 dagen per jaar. Eerlijk en betrouwbaar: we gebruiken geen lokpromoties die je misleiden. Krijg extra kortingen dankzij je professionele Drive-in-kaart. Mogelijkheid tot volumekortingen.

 • Het juiste gereedschap

  Een project perfect uitvoeren? Daarvoor heb je het juiste gereedschap nodig. In de Drive-in vind je alle machines en gereedschappen samen in een aparte shop voor professionals. Ook hier verzekeren we je een zeer uitgebreid assortiment. Advies of uitlog nodig om de juiste keuze te maken? Onze experts staan klaar om je te helpen.

  In samenwerking met TrendRent bieden we je ook de mogelijkheid om machines en gereedschappen te huren. Voorlopig bieden we deze shop en verhuurservice enkel aan in onze winkels van Alleur, Eke en Machelen. We werken eraan om deze service ook snel in onze andere winkels aan te bieden.

 • Altijd voldoende voorraad

  Onze Drive-in is groot genoeg om van al onze producten een ruime voorraad in stock te houden. Je hoeft dus geen twee keer te rijden, of zelfs helemaal niet! Al die materialen kunnen immers ook online besteld worden. Dan verzamelen wij alles en levert onze transporteur al je aankopen in één keer op je werf af. Zo bespaar je tijd én geld!Spoedcursus Drive-in

Zo werkt het in 4 stappen:

Stap 1

drive-in-stap-1-220x160
Rij tot aan de rekken of het afhaalpunt.

Stap 2

drive-in-stap-2-220x160
Laad in wat je nodig hebt.

Stap 3

drive-in-stap-3-220x160
Rij tot aan de kassa. Je moet niet uitladen.

Stap 4

drive-in-stap-4-220x160
Betaal en krijg je factuur.

Extra voordeel voor vakmannen!

Voor vakmannen komt het er vandaag op aan om projecten zo slim mogelijk aan te pakken. En dus zo efficiënt mogelijk. Bij Drive-in hebben we dat goed begrepen. Alles is afgestemd op vakmannen zoals u die geen tijd willen verliezen. Onze winkel beantwoordt 100% aan uw professionele wensen en behoeften.

Klik hier en ontdek meer!
Tijdelijk gereedschap nodig? Maak gebruik van onze verhuurservice!

Er is gereedschap dat u als vakman elke dag gebruikt bij uw projecten. Maar is er ook gereedschap dat u af en toe nodig hebt. Onze verhuurservice* in samenwerking met TrendRent zorgt voor de oplossing. Huur bij Drive-in professioneel materiaal dat u slechts tijdelijk nodig hebt.

Uw voordelen:
 • Geen hoge aanschafkosten.
 • Werk met het beste en juiste materiaal zonder erin te moeten investeren.
 • Professionele machines en gereedschappen.
 • Zeer kwalitatief, in perfecte staat, regelmatig gecontroleerd.

* Deze service bieden we voorlopig enkel aan in onze vestigingen van Alleur, Eke en Machelen. Andere vestigingen zullen volgen.

Vraag meer info aan de balie van de professionele shop van uw Drive-In. U kunt er ook terecht voor advies, gebruiksaanwijzingen of demonstraties.

Bekijk de huurgids