Doe-Het-Zelf

Een baksteen in je maag? MAKRO biedt je alle materialen en werktuigen om dat gevoel om te toveren tot een mooi afgewerkte badkamer, een warm interieur, een toffe kinderkamer,…  en om tegelijk te besparen op zweet en centen.


Doe-Het-Zelf

 • En bespaar centen

  Waarom doe je iets zelf? Vooral om het geld te besparen dat je anders aan een professioneel zou uitgeven, natuurlijk. Dank zij MAKRO kun je als doe-het-zelver nog méér besparen, want de prijzen van alle materialen en gereedschappen liggen bij MAKRO gemiddeld 10% lager dan elders. En mocht je je aankopen elders toch goedkoper geprijsd zien, dan betalen wij je het verschil terug.

 • Doe het zelf

  In onze drive-in kun je alle materialen voor bouw en tuin rechtstreeks in je wagen laden, maar het gereedschap presenteren we uiteraard niet in open lucht. In de MAKRO-winkels  vindt iedere vakman en doe-het-zelver een ruime keuze aan professioneel materiaal.  Van handzagen tot cirkelzagen, van hamers tot klopboormachines, van rolgordijnen tot zonnewering…  
  Klik eens op www.MakroShop.be om een idee te krijgen van MAKRO’s uitgebreide DHZ-afdeling.

   

 • Of laat het doen

  Een parket of laminaatvloer kun je zelf plaatsen, maar niet iedereen ziet dat zitten. Daarom biedt MAKRO een plaatsing-service aan. Tegen een vastgestelde prijs komen onze vakmensen eerst je ondervloer leggen, mét de nodige isolatie, om er dan vakkundig de vloerdelen en plinten op te plaatsen. Ook een blokhut of tuinhuis kunnen onze vaklui in jouw tuin komen opbouwen. Meer info vind je onder servicepakketten.