Product informatie

Um zur deutschen Version dieser Seite zu gelangen, klicken Sie bitte hier

Pour accéder à la version française de cette page, s'il vous plaît cliquez ici.

 

Beste klant,  

Op deze website vind je, in overeenstemming met EU-verordening EC 648/2004, gedetailleerde productinformatie over Makro's huismerken in wasmiddellen, antivriesvloeistoffen, parfumverstuivers en energiebesparende lampen. Hou er rekening mee dat het niet mogelijk is om producten te kopen via deze website.

Product catalogus

Selecteer een huismerk uit de volgende lijst om de productinformatie te zien:

 
  • Aro is een huismerk van Makro Cash & Carry en staat voor betrouwbare kwaliteit. Alle producten voldoen aan wettelijke, kwaliteits- en veiligheidsnormen.
  • Kies uit één van de onderstaande categorieën voor meer informatie over de Aro-producten :
  • Horeca Select is een huismerk van Makro Cash & Carry, gericht op professionele keuken. Met een uitgebreid assortiment van meer dan 2.500 food en non-food artikelen wil Horeca Select in de dagelijkse behoeften van professionele keukens voorzien. Ons assortiment van schoonmaakproducten helpt onze klanten om op een betaalbare en efficiënte manier aan alle hygiëne-eisen te voldoen.
  • Al deze producten zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met professionals. Wij doen er alles aan om een betrouwbare beschikbaarheid te garanderen, in de juiste kwaliteit, met dezelfde concurrerende prijs, elke dag opnieuw.
  • Voor meer informatie over Horeca Select-producten klik je op één van de onderstaande categorieën: