Office managers en thuiswerkers kiezen voor makro

One stop shop

Inkopen doen voor je kantoor, dat kan prima bij makro als one stop shop. Mappen, rekenmachines, papier en scharen, bureaustoelen en opbergsystemen: al je kantoomateriaal vind je onder 1 dak. Net als alles voor de zo belangrijke koffiepauzes: koffie, thee, suiker, melk, koekjes. Ook wat je nodig hebt voor de lunch vind je hier: van servies, over servietjes tot
vaatdoeken en afwasproduct. En omdat het prettiger werken is in een net kantoor, kan je gelijk ook alle poets- en wc-producten meenemen in kleinere of grote verpakkingen.

Dit is waarom office managers kiezen voor makro

Kantoormateriaal groot en klein

Van bureaustoelen tot paperclips. Noem het en je vindt het bij makro. Richt je kantoor en vergaderzaal in: een whiteboard, decoratie aan de muur. Ook printpapier en inktcartridges vind je hier. Net als enveloppen, plakband en inpaktouw. Voor een handig overzicht komen mappen, archiefdozen en perforators van pas.

Alles voor de koffie- en lunchpauze

Een kantoor zonder koffie is als een café zonder bier. Hou Rudy en Ellen gelukkig met een goed gevulde keuken waar je kwaliteitskoffie, thee en alle toebehoren vindt: melk, suiker, koekjes. Instant soep tegen de grote honger, een verfrissend drankje om de namiddagdip te verjagen. In de kasten zet je servies, glazen, bestek, servietten, keukenrol …

Werken in een net kantoor

Niets zo aangenaam als werken in een fris ruikend en opgeruimd kantoor. Doe de poetshulp en jezelf een plezier, voorzie het juiste materiaal: microvezeldoeken, stofzuiger, emmer, dweil, aftrekker en de adequate poetsproducten. Bij makro vind je zowel huishoud- als professionele poetsproducten, in kleinere en grote verpakkingen.

Altijd klaar voor een feestje

Een nieuwjaarsreceptie, een trouwe collega die met pensioen gaat, de verjaardag van je bedrijf … alle redenen zijn goed om te vieren. Ook daarvoor kan je rekenen op makro: denk aan slingers, ballonnen of andere decoratie, tafellakens, champagneglazen, een cadeautje voor elke gast … en natuurlijk lekker eten en drinken.

Check makroshop.be

Hier kan je een groot aantal van onze producten vinden en bestellen.

makroshop.be >

makro merk in de kijker

Sigma

Alles voor kantoor

Kantoormateriaal voor je home office of kantoor op de zaak? Van pen en papier tot bureaustoel. Met Sigma kan je rekenen op degelijke kwaliteit voor een eerlijke prijs.