Sport

Met een loopfietsje voor je peuter of een e-bike voor oma,  een loopband of een compleet fitness-station, MAKRO houdt je in beweging. En dat voor een gezonde prijs.


sport

 • Bewegen doet leven

  We zitten in de auto, zitten achter een bureau en ’s avonds zitten we in de zetel.  Wil je een gezonde geest in een gezond lichaam? Bezoek dan eens de afdeling Sport & fitness in de MAKRO-winkels of bekijk op www.MakroShop.be welke hulpmiddelen wij je kunnen aanbieden om je gezondheid een boost te geven:  fietsen, fitnesstoestellen, ski’s, ping-pongtafels, …

 • Binnen of buiten spelen

  Kinderen spelen binnenshuis of in de tuin. Het speelgoedassortiment zwelt in de feestperiodes natuurlijk enorm aan, maar ook in de loop van het jaar vind je bouwdozen, gezelschapspellen en puzzels, maar ook poppen, autootjes en knuffels. Stoere actiefiguren en educatief speelgoed wachten op een kinderhand die hen uit de rekken haalt.
  De kinderhuisjes, springkastelen, trampolines en klimrekken kun je bewonderen in de drive-in of bestellen via MakroShop.be. Die volumineuze dingen kunnen we ook bij jou thuis laten leveren.


 • Gezondheid op wieltjes

  Zoek je een eerste loopfietsje voor je peuter? Een vouwfiets om vlot op je werk te raken of om een city trip te doen? Of wil je een elektrische fiets met een bereik tot 100 km? Dan ben je bij MAKRO aan het juiste adres voor een goede mobiliteit tegen een heel schappelijke prijs. Om je fietservaring optimaal te maken passeer je best ook nog even langs onze afdeling fietsaccessoires.