Seizoen

Voor elk seizoen, voor elk feest heb je andere dingen nodig: stevige jassen en boekentassen voor het nieuwe schooljaar, verkleedkleren voor carnaval, een kerstboom en kalkoen voor kerstmis, paaseieren, speelgoed, kampeermateriaal, sneeuwschoppen en nog zoveel meer… bij MAKRO vind je ruim op tijd alles voor het volgende seizoen.


seizoen

  • 1 plaats – 4 seizoenen

    Van zodra je een MAKRO-winkel binnenstapt, zie je meteen wat je binnenkort zou kunnen nodig hebben: kerstversiering, speelgoed, kampeermateriaal

  • Bron van inspiratie

    De seizoenafdeling  is een bron van inspiratie: je ontdekt er toffe cadeaus voor alle mogelijke gelegenheden, maar ook handige spullen die in het volgende seizoen goed van pas komen. Heb je al antivries voor je wagen? Strooizout en een sneeuwschop? In de aanloop naar de zomer vind je in de kampeerafdeling zeker ideeën die je vakantie nog aangenamer zullen maken. Voor ons assortiment tuinmeubelen zetten we zelfs een ruime tent op de parking!

  • Promotieprijzen

    Terwijl de prijzen bij MAKRO het hele jaar door al uiterst voordelig zijn, kun je voor elk nieuw seizoen op stevige promoties rekenen. We houden de concurrentie nauwkeurig in de gaten en passen prompt onze prijzen aan.