Office

Alles voor kantoor of school: van papierwaren en schrijfgerief tot allerhande computer-apparatuur.


Office

  • Accessoires, en nog veel meer

    Behalve computers vind je in deze afdeling nog van alles met een stekker of batterij. Van telefoons tot printers, van spelcomputers tot tablets. Van navigatiesystemen tot mp3-spelers. De lijst is te lang om hier op te noemen. Natuurlijk hebben wij ook alle denkbare accessoires. Heb je een cover nodig voor je tablet, of een geheugenkaartje voor je digitale camera? Een dockingstation voor je mp3-speler misschien? Of toch een draadloze penmuis voor je laptop? Welkom bij Makro!

  • Bescherm je werk

    Wat je op je computer thuis of op kantoor gemaakt hebt, wil je niet kwijtspelen. Maak daarom altijd een back-up op een externe schijf en bescherm je werk tegen aanvallen van buitenaf.  Alles wat met netwerken in contact staat, is kwetsbaar en moet beveiligd worden. Bij Makro vind je de beste internet security, antivirus en firewall software. Die bescherming voorzie je best voor je pc, je laptop, je tablet én je smartphone.

  • Op kantoor, thuis of onderweg

    Met een laptop, notebook, tablet of smartphone tover je de hele wereld om tot één groot kantoor.  Je werk reist mee, maar je wil ook je e-mails, foto’s en favoriete films overal bekijken of bewerken.  Voor je kantoor thuis of op het werk hebben we een ruim aanbod desktopcomputers die met samen met externe harde schijven en printers het netwerk delen.