Multimedia

Overal en altijd genieten van je favoriete muziek, spellen, foto’s of films. Overal en altijd via het internet geconnecteerd zijn met de hele wereld… Dat is wat Makro’s Multimedia je kan aanbieden tegen de sterkste prijzen op de markt.


Multimedia

 • Beeld en geluid

  De tijd dat alleen televisies beeld gaven en er alleen uit radio’s geluid kwam, is al lang voorbij. Nu haal je een hele home­cinema in huis en je eigen playlistmuziek “streamt” vanop je smartphone draadloos naar eender welke kamer in je woning. Met een drone bekijk je de wereld zelfs in vogelperspectief. Alle multimedia evolueren met een sneltreinvaart en bij Makro maken onze verkopers je niet alleen wegwijs in deze jungle. Ze helpen je ook om de combinatie te vinden die het best bij jouw wensen en mogelijkheden aansluit. En van aansluiten gesproken, bij Makro vind je ook alle mogelijke kabels om die apparaten op elkaar aan te sluiten.

 • Games en spelconsoles

  Een spelconsole geeft beeld en maakt geluid, maar in de eerste plaats zorgt hij voor eersteklas interactief entertainment. Playstation, Nintendo en Xbox hebben allemaal hun specifieke mogelijkheden en hun eigen games. Bij Makro vind je honderden verschillende games, goed voor duizenden uren plezier.

 • Service en garantie

  Vrees je dat zo’n joekel van een smart tv moeilijk te installeren is? Geen probleem. Onze installateurs komen die gratis thuisbezorgen en ze bevestigen ook het toestel op zijn voet. Ze sluiten je tv aan op je decoder en programmeren de analoge zenders. Indien je dat wenst, nemen ze je oude tv ook gratis mee. Dat hoort allemaal bij ons gratis servicepakket, maar bovenop dat gratis pakket kun je dat nieuwe toestel tegen een vaste prijs nog laten aansluiten op randapparatuur en integreren in het bestaande netwerk.

  Defecte toestellen worden binnen of buiten garantie hersteld. Grote toestellen komt de hersteldienst bij je thuis ophalen en terugbrengen. Je kunt het verloop van de herstelling via het internet volgen en je wordt verwittigd wanneer het klaar is.