Huishoud

Leven in een schoon huis geeft een prettig gevoel, maar hoe hou je een huis altijd netjes in dagen die slechts 24 uren tellen? Met behulp van de juiste materialen en producten. Die vind je bij MAKRO tegen de beste prijs.


huishoud

  • Opgeruimd...

    Je huis altijd opgeruimd en net houden? Dat is geen gemakkelijke opdracht, maar met de juiste materialen en producten wordt het al een stuk eenvoudiger. Je begint met alles wat rondzwerft een eigen plaats te geven: in rekken of stapeldozen, aan hangers of… in een vuilnisbak. Bij MAKRO vind je het gepaste opbergsysteem voor kleine schroefjes of grote donsdekens en afvalbakken in alle kleuren en vormen. Je kunt pas efficiënt poetsen wanneer alles opgeruimd is.

  • én netjes

    Met het juiste product gaat het wassen beter en het poetsen sneller. MAKRO biedt je een breed gamma schoonmaakproducten van bekende merken aan, maar van ook zeer economische huismerkproducten. Sponsen, dweilen en vernuftige hulpmiddelen,  maar ook milieuvriendelijke  producten liggen voor je klaar.

  • Huishoudtextiel

    Tafellinnen, plaids, sierkussens en zetelhoezen helpen ook om je living en eetkamer aan te kleden.  Voor je badkamer hebben we een overvloed aan badlakens, badmatten, gastendoekjes, handdoeken, washandjes en wc-matten  in alle vormen en kleuren.