Elektro

Hoeveel tijd zou je doorbrengen in je keuken en washok als er geen elektrische huishoudtoestellen waren? Gelukkig heeft Makro voor zowat elk huishoudelijk karwei een voordelige elektrische oplossing.


elektro

 • Afhalen of laten installeren

  Natuurlijk kun je die apparaten in elke Makro-winkel uitvoerig bekijken en uitleg vragen aan onze verkopers. Zo koop je precies wat je nodig hebt. Je kunt je aankoop dan meteen meenemen en zelf installeren of laten leveren en aansluiten. Weet je al wat je wil, dan kun je die huishoudtoestellen ook via www.MakroShop.be  bestellen en bij je thuis laten bezorgen.

 • Service & garantie

  Bij aflevering van een nieuw huishoudtoestel kan onze transporteur je versleten toestel meenemen. Mocht je met je nieuw toestel problemen hebben, dan kun je het (al of niet onder garantie) laten herstellen. Een klein apparaat kun je binnenbrengen in de dichtstbijzijnde Makro-winkel en voor grotere exemplaren bel je op nummer 078 150 330 met onze klantendienst die ervoor zorgt dat het thuis wordt opgehaald en teruggebracht.

 • Klein en groot

  Een kleine citruspers of een grote wasmachine besparen je veel moeite en tijd, om maar te zwijgen van een kleine kruimeldief of een grote stofzuiger, een kleine strijkijzer of een grote wasmachine…
  De huishoudtoestellen van Makro kunnen klein of groot zijn, maar de prijs houden we altijd klein!