Kleding en schoenen

Voor elk seizoen en elke activiteit vind je bij MAKRO de juiste kledij: een bekoorlijk zomerkleedje of een jas om in weer en wind op je bouwwerf te staan. Een sportieve broek of een feestjurk. Kwaliteitskleren en -schoenen voor kinderen én ouders, altijd tegen de beste prijs.


Kleding

 • Wie het schoentje past...

  Voor elke gelegenheid of activiteit vind je bij MAKRO niet alleen de passende kledij, maar ook de juiste schoenen: kleurige pumps en luchtige sandaaltjes of elegante laarzen en stevige stapschoenen. De serieuze wandelaars en klimmers zullen in onze UrbanOutdoor hun gading vinden. Er is een ruime keuze aan schoenen van bekende merken en eigen merken.
  Wie bij MAKRO het schoentje past, doet steeds een goede zaak!

   

 • De juiste kledij voor elke gelegenheid

  Ben je groot of klein, man of vrouw en op zoek naar een nieuwe outfit? Bij MAKRO vind je de juiste kledij voor elke gelegenheid: een truitje voor renners en runners, maar ook maatpakken, smokings of werkkledij, blouses en jeans, feestkledij, casual, modieus,…

 • Sterke Promoties

  Naast de uitgebreide vaste collecties, hebben we ook tijdelijke promoties.  In onze folder die je in de bus krijgt of online kunt raadplegen, staan telkens aanbiedingen die een trip naar MAKRO de moeite waard maken.