Boeken

In onze winkels vind je een heel gevarieerd aanbod fictie en non-fictie, strips, kinderboeken en prachtige geschenkboeken, minstens 10% goedkoper dan elders*! Op MakroShop.be kun je zo’n 100.000 titels bestellen


boeken

  • 10% goedkoper dan elders*

    Boekenwormen kunnen gerust zijn. Ons assortiment is ruim genoeg om de grootste leeshonger te stillen en - héél belangrijk - de boeken zijn altijd 10% (Nederlandstalige titels) of 5% (Franstalige titels) goedkoper dan de vastgestelde boekenprijs voor de periode die de Gereglementeerde Boekenprijs ons oplegt* Wanneer ze in folder staan, gaat er nog een stevige korting van af… (conform de GBP*).

  • 10 bestsellers per maand

    In elke MAKRO-winkel vind je héél veel boeken. Om het leven van onze boekenwormen te vergemakkelijken, presenteren we elke maand de lekkerste brokjes in onze TOP 10, fictie én non-fictie.

  • 10 bibliotheken online

    Hoe groot zo’n MAKRO-winkel ook is, we kunnen er onmogelijk ons volledige aanbod  van 100.000 titels (+/- 10 stadsbibliotheken) presenteren. Kijk daarom op www.MakroShop.be en met enkele muisklikjes kun je jouw favoriete boeken online bestellen, betalen én laten thuisbezorgen!

*De GBP is van toepassing op Nederlandstalige en Franstalige boeken. Elk boek dat op de markt komt, krijgt door de uitgever of de importeur een minimumprijs toegewezen, waarop boekenverkopers tijdens een bepaalde periode een maximale korting mogen geven. Daarna is de boekenprijs opnieuw vrij.Vind je jouw favoriete genre terug in ons assortiment?

Non-fictie:
- gezondheid
- koken
- life style
- creatief
- actualiteit
- biografieën


- toerisme
- sport
- informatica
- waargebeurd

Cadeauboeken
Fictie:
- thrillers en politieromans
- romans
- fantasy
- literatuur
- pockets

Strips:
- kinderen
- volwassenen
Kinderboeken:
- vanaf baby tot …
- jongvolwassenen