Makro in A Box

Bij iedere verjaardag, geboorte, communie of andere feestelijke gebeurtenis sta je weer voor de uitdaging om een passend cadeautje te vinden.

Geen nood! Geef je familieleden, vrienden of relaties gewoon een Makro In A Box met daarin een CADEAUCHEQUE van € 25 of € 50.

Bij Makro vinden je vrienden immers alles onder één dak: van CD's en DVD's tot leuke kleding of doe-het-zelf materiaal, elegante wijnglazen of de wijn van hun voorkeur, mooie borden of lekkere hapjes voor op die borden... Zo kunnen ze jouw geschenkbon gebruiken voor wat ze écht het liefst willen.


Makro in A Box

 • Hoe werkt het?

  Neem van de display aan de kassa's een Makro In A Box doosje met cadeaucheques van € 25 of € 50.
  Reken die, samen met je andere aankopen, af aan de kassa. Daar wordt de streepjescode van de bon ingescand en vanaf dat ogenblik kan die bon gebruikt worden als betaalmiddel voor het hele assortiment van Makro. Alleen in het restaurant kun je er niet mee betalen.

 • Vrienden zonder Makro-kaart?

  Dat is evenmin een probleem. In het doosje steekt niet alleen de cadeaubon, maar ook een kaartje waarmee ze, op vertoon van hun identiteitskaart, meteen een Makro-kaart ontvangen. Daarmee kunnen ze ook in de toekomst voordelig winkelen bij Makro.

 • En die restaurantbon?

  In de Makro In A Box vind je ook nog een kortingbon voor het restaurant. Als je van al dat winkelen trek hebt gekregen in een lekkere en voordelige maaltijd, dan krijg je met die bon een korting van € 1,5 op je restaurantticket vanaf € 7.

De "Makro In A Box" cadeaucheque is uitsluitend geldig in de winkels van Makro België (Food, Non Food, Drive-In en Home Improvement Center). De bon kan niet omgeruild worden in speciën, ook niet gedeeltelijk. Als het bedrag van de aankopen de waarde van de bon overschrijdt, dan wordt het verschil door de klant bijbetaald. Er wordt geen wisselgeld gegeven.
De bon wordt niet vervangen in geval van verlies.