Cook like a pro

Bij makro vind je prima producten om te koken als een professional: het ruimste aanbod groenten en fruit, ultravers vlees, een uitgebreide keuze vis, een reeks mooie wijnen, exquise kaas en natuurlijk ook pasta, kruiden, sauzen … Laat hier je kooktalent op los en je zet gegarandeerd verrassende maaltijden op tafel.

inspiratie
VOLG ONZE BLOG
Laat je inspireren en volg onze blog met originele recepten van chefs die hun beste tips met je delen. Krijg je ook al zin om te koken als een chef? 
Ontdek de blog
Assortiment
Webshop
makroshop.be
Bekijk ons online kookassortiment op de webshop!
Naar de webshop
catalogus
500 potten & pannen
Ontdek ons uitgebreid assortiment potten, pannen & ovenschalen!
Naar de catalogus
Potten en pannen
Eigen merken

metro premium

Hobbykok of professionele topchef? Hiermee zet je fantastische resultaten op tafel, waarmee
je je gasten trakteert op een bijzondere culinaire ervaring.

Meer info

metro chef

. Van alledaags tot bijzonder, alle producten van METRO Chef gaan prat op hun
constante degelijke kwaliteit en prima prijs-kwaliteitverhouding, daarom maken
ook professionals er graag gebruik van. 

Meer info
Promo
folders
Ontdek onze promoties in onze folders
Bekijk onze folders
Food folders
mymakro
Via dit interactieve platform profiteer je van tal van exclusieve acties en promoties.
Ontdek de promoties
MyMakro

Alles voor foodies

Om verrassend lekker te koken

Groenten & fruit

Het hele jaar rond kan je kiezen uit een enorm aanbod groenten & fruit. Lekkere natuurproducten van lokale leveranciers, op het ritme van de seizoenen: appels, peren, aardbeien, boontjes, prei, vele soorten sla, vergeten groenten … Net als groenten & fruit die elders groeien en bloeien: guave, sterfruit, avocado’s en veel meer. 

Mooi stuk vlees

De beste stukken Belgisch rund, kalf en varken vind je hier. Ken je het rundvlees van METRO Chef? Wereldklasse van onze Belgische Witblauw koeien. Zin in een stuk buitenlands topvlees? Probeer eens Angus rund of lam uit Nieuw-Zeeland. Ook smakelijk en mals gevogelte met kwaliteitslabel hebben we in huis. Van basisstukken eerlijk vlees tot panklare hamburgers en ribbetjes, ook lekker op de BBQ. 

Dagverse vis

Nergens vind je zo’n uitgebreide keuze aan vis. Kies uit zo’n 65 soorten per dag! Altijd ultravers, van onberispelijke kwaliteit en met sterke promo’s. Onze leveranciers volgen de principes van duurzame visvangst. Je vis fileren en versnijden doen we aan de verstoog in de winkel, helemaal volgens jouw wensen. Waarop je de vis hermetisch verpakt mee naar huis krijgt. 

Lekkere Wijn erbij

Ons wijnteam maakt er een erezaak van om je zowel klassieke als verrassende wijn voor te stellen. Wijn uit Europa en wereldwijnen. Wijn voor elke dag en bijzondere feestwijn. Dankzij onze internationale connecties en grote volumes kunnen we je interessante prijzen garanderen. Vraag zeker raad als je suggesties wil voor de perfecte food pairing.

Verzorgde kaasplank

Hard, zacht, blauwe of stinkkaas, gemaakt van koe-, geiten- of schapenmelk, je vindt een hele ruime keuze in onze kaastoog. Van jonge kaas tot oude kaas die maanden lag te rijpen. Vette kaas en minder vette kaas. Met al onze soorten kan je een indrukwekkende kaastafel voorzetten waarop ook vegan kazen hun plaats verdienen. Laat je zeker adviseren en vergeet niet de kazen goed op tijd uit de koelkast te halen om te genieten van een zalige kaasdegustatie.