Zuivel

Duivels lekkere zuivel 
Zuivel is niet alleen kaas, melk, eieren en yoghurt. Bij MAKRO vind je ook specialiteiten zoals botermelk en griesmeelpudding. Van lactosevrij en mager tot heerlijk vol, we hebben het allemaal, en tegen de beste prijzen!

 


zuivel

 • Kaas op de plank

  Voor een perfecte kaasschotel kies je best één kaas uit de verschillende ”families” :
  - zachte kaas (Boursin, cottage cheese,…)
  - halfharde kaas (bou de Fagne, Brugge Abdijkaas,…)
  - harde kaas (emmental, oude gouda,…)
  - witschimmelkaas (camembert, brie,…)
  - blauwschimmelkaas (roquefort, gorgonzola,…)  
  - roodschimmelkaas (époisse, munster,…)
  - geitenkaas (tomette de Provence, valencay,…)
  - schapenkaas (manchego, petit basque,…)
  en vergeet vooral niet de Belgische kazen, want daar mogen we terecht trots op zijn.

 • Gezonde eieren

  Kakelverse eieren van gezonde kippen
  Wist je dat de code die op elk ei gestempeld staat je veel kan leren over dat ei? Het eerste cijfer staat voor de leefomstandigheden van de kip: 0 = biologisch gekweekt, 1 = vrije uitloop, 2 = scharrelei, 3 = legbatterij, maar die laatste ga je bij MAKRO niet vinden! Dat cijfer wordt gevolgd door de landcode en dan nog een reeks cijfers die niet alleen het bedrijf aanduiden, maar zelfs de stal waar de kippen leven.
  Zo kunnen we je garanderen dat de eieren bij MAKRO afkomstig zijn van gezonde kippen. Dat zie je en dat proef je!

   

 • Voor elk wat wils

  lactosevrij, kleine of grote hoeveelheden
  Zuivelproducten zijn lekker en gezond, maar voor 20% van de bevolking is lactose moeilijk verteerbaar.  Daarom heeft MAKRO een ruim gamma gegarandeerd lactosevrije zuivelproducten, met dezelfde lekkere smaak en dezelfde vitamines, mineralen en calcium als gewone melkproducten. Je kunt ze gebruiken voor koude gerechten of in de warme keuken. Tot groot plezier van heel je gezin, en zonder je recepten te moeten aanpassen!
  De huismerken van MAKRO bieden voor elk wat wils: ARO staat voor goed en goedkoop terwijl Horeca Select professionele producten in grotere verpakkingen bevat. Fine Life betekent dan weer kwaliteit in kleinere porties.  Onze Italiaanse en Franse specialiteiten vind je terug onder de namen Casina Verde Solo en La Maison du Fromage.