Zoetwaren

Verzot op zoet?
MAKRO heeft het juiste snoep voor elke gelegenheid, in de gepaste hoeveelheid !


zoetwaren

 • In't groot en klein

  Al dat lekkers is zowel in ’t groot als in ’t klein te koop bij MAKRO. Voor kleine gezinnen zijn er kleine verpakkingen, maar scholen, verenigingen of jeugdbewegingen kunnen natuurlijk niet veel aanvangen met zo’n kleine pakjes. Voor die grootverbruikers heeft MAKRO extra-grote verpakkingen met extra-lage prijzen.

 • En de calorieën dan?

  Met chocolade en ander snoepgoed is het zoals met de meeste andere leuke en lekkere dingen in het leven: gebruik ze met mate of… pas er een mouw aan. Wie verzot is op zoet, maar toch op de kilootjes wil letten, zal onder de 160 verschillende caloriearme producten wel zijn gading vinden. Naast suikerarme specialiteiten hebben we natuurlijk ook nog bio, glutenvrij, enz.

 • Snoep voor elk feest

  Sinterklazen en Pieten van speculaas en marsepein, chocolade paaseieren, gevulde kerstsokken, adventskalenders, of gewoon een reep chocolade om van een gewone weekdag een feestje te maken...
  Bij MAKRO vind je niet alleen een grote keuze aan suikerbonen, maar ook allerhande snoep om alle volgende verjaardagsfeesten van je kind een zoete toets te geven.
  Elk feest heeft z’n eigen snoep en… MAKRO heeft snoep voor elk feest!