Wijnen en Sterke Dranken

Een lekker glaasje, zonder kater van de prijs?
Van de meest gerenommeerde château-wijnen tot de voordeligste bag-in-box, onze sommeliers staan je met raad en daad bij in je keuze van de juiste wijn. 


wijn

 • Exclusiviteit

  MAKRO heeft niet alleen een breed gamma bekende Franse wijnen, maar onze exclusieve wijnen verkopen ook enorm goed. Het zijn kwaliteitswijnen die we samen met de andere landen van onze groep in zeer grote volumes aankopen. Je vindt ze nergens anders en zijn zeker het ontdekken waard!
  Hetzelfde geldt voor de sterkedranken. Ons huismerk Rioba biedt kwaliteit tegen heel nuchtere prijzen.

 • Keuze

  MAKRO hoort bij de internationale METRO Group die beschikt over specialisten die niet alleen in Frankrijk, maar in bijna alle wijnlanden van Europa, Amerika, Australië en Afrika de interessantste wijnen uitzoeken.  Het resultaat is een gevarieerd assortiment dat zowel de doorsnee wijnliefhebber, de hobbykok als de professionele restauranthouder kan bekoren.

  Goede wijn blijft goed, ook al wordt die niet uit een fles, maar uit een ‘bag-in-box’ geschonken. Zo’n zak-in-karton biedt twee voordelen: een (veel) lagere prijs voor dezelfde kwaliteit én een langere houdbaarheid. In zo’n bag-in-box blijft de wijn immers na opening nog 5 à 6 weken goed. Je vindt steeds meer kwaliteitswijnen en echte A.O.C. zoals Mâcon Villages, Vacqueyras in zo’n supervoordelige verpakking.

 • Prijs

  Als onderdeel van een multinationale groep kan MAKRO België rechtstreeks bij de wijnboer tegen sterke condities inkopen. Daarom kunnen we onze klanten schitterende wijnen aanbieden tegen heel lage prijzen. Restaurants, wijnliefhebbers of buurtcomités vinden bij MAKRO een wijn naar hun smaak en beurs.

  De herfst is het ideale moment om je wijnvoorraad aan te vullen want de wijnboeren en handelaars moeten in hun kelders en magazijnen plaats maken voor de nieuwe oogst. Onze inkopers maken daarvan handig gebruik om je een extra-voordeel te gunnen. Profiteer ervan!

  Meenemen per karton geeft altijd extra voordeel.