Vlees, Gevogelte en Wild

Vlees van MAKRO: veilig van stal tot steak


Vlees, Gevogelte en Wild

 • Gezond en Veilig

  De eiwitten en vitaminen in vlees zijn noodzakelijke bouwstoffen voor je lichaam. Vitamine B12 vind je trouwens alléén in vlees, vis, eieren en zuivel. Je lichaam haalt ook mineralen veel efficiënter uit vlees dan uit ander voedsel. Vlees is gezond.
  MAKRO-vlees is ook veilig. Het komt uitsluitend van gecertificeerde leveranciers, wat wil zeggen dat het permanent, van stal tot steak, aan de strengste controles onderworpen wordt!

 • Lekker, gevarieerd en Vers

  Bij MAKRO vind je de lekkerste stukjes Belgisch rund, kalf en varken, maar ook buitenlandse specialiteiten zoals Ibérico varkensvlees of Nieuw-Zeelands lam. Kip en kalkoen, gevogelte met kwaliteitslabel, panklare producten zoals hamburgers, worst en gepaneerd vlees worden er supervers aangeboden. Al het vlees wordt immers DAGELIJKS aangeleverd!

 • Klein en Groot

  Bij MAKRO koop je in kleine of grote verpakking. Het vlees is onder bewarende atmosfeer of vacuüm verpakt en blijft daardoor langer vers. Alles ligt klaar. Je hoeft dus nooit te wachten, want jouw tijd is kostbaar.

Grote hoeveelheden? Bel dan snel even uw bestelling door zodat wij ze voor u kunnen klaarzetten. 


vlees-horeca-select-300x300

METRO Chef vlees: een (h)eerlijke garantie

 • Smakelijk: Het rundvlees van METRO Chef is uitsluitend afkomstig van vrouwelijke runderen van het Belgisch Witblauw ras. Met zijn dieprode, glanzende schijn behoort dit vlees tot de wereldtop qua smaak en textuur. 
 • Diervriendelijk: de koeien brengen hun leven op één boerderij door en hun voeder bevat geen antibiotica of genetisch gemanipuleerde organismen. Ze worden op een diervriendelijke manier gekweekt, getransporteerd en geslacht.
 • Veilig: METRO Chef rundvlees kan van de stal tot in onze slagerij getraceerd worden en het wordt in elke fase volgens de strengste normen gecontroleerd. METRO Chef is synoniem voor mals, lekker en veilig.
 • Vers: Het vlees is onder bewarende atmosfeer of vacuüm verpakt en blijft daardoor langer vers.