Verse Vis

Kwaliteit van boot tot bord
Dat is niet zomaar een slogan. De kwaliteit die MAKRO garandeert, is het resultaat van internationale samenwerking, supersnel transport en perfecte service.

 


Verse Vis

 • Dagverse Kwaliteit

  De dagelijkse aanvoer vanuit de hele wereld en een ononderbroken koudeketen van de vissersboot tot in de visafdeling van MAKRO garanderen een onberispelijke kwaliteit en optimale voedselveiligheid. Onze leveranciers volgen de principes van de duurzame visvangst en onder het Petits Bateaux-label vind je verschillende vissen die selectief met de lijn gevangen werden: absolute topkwaliteit ! Dankzij een rigoureus codesysteem vind je alleen gegarandeerd verse vis op de togen met ijsbed die elke avond volledig geleegd en gereinigd worden.

 • 80 soorten

  Een assortiment zo rijk als de zee diep is

  Zoet- en zoutwatervis, schaal- en schelpdieren (ook levende kreeften), zeewieren en andere visproducten. Samen met de meest uiteenlopende visconserven, gerookte en gedroogde vis en diepvriesvis vormt dat een assortiment, zo rijk als de zee diep is.
  Onze tong, tarbot, griet, wijting, langoustines en sint-jakobsschelpen zijn afkomstig van veilingen in Frankrijk, Schotland, Noorwegen, Nederland en België. Het  befaamde keurmerk Petits Bateaux kopen we op de Franse veilingen. Zalm, zalmforel en forel worden gekweekt. Voornamelijk in Noorwegen, Schotland en België. De meeste vis is echter afkomstig uit IJsland. Elke dag wordt uiterst verse zeewolf, kabeljauw, koolvis, roodbaars en aangevoerd.

 • Service

  Onze medewerkers in de afdeling verse vis fileren en versnijden de vis volgens jouw wensen.

  De vis wordt verpakt in hermetisch gesloten verpakkingen, zonder geurtjes of lekken.
  Wegens zijn grote omzet kan MAKRO je de beste prijs in de markt bieden.

  Grote hoeveelheden kun je vooraf bestellen op deze nummers.
  Dan zetten we alles voor je klaar.