Kruidenierswaren

Praat eens over lékkere koffie
Het weer en de kwaliteit van de koffie, dat zijn de twee voornaamste onderwerpen op het werk.
Aan het weer kan MAKRO niets veranderen, maar wél aan je koffie.  Kom eens kijken en proeven. Niet alleen van de koffie natuurlijk, maar van al het lekkers dat onze kruideniersafdeling te bieden heeft.


kruidenierswaren

  • Inspiratie

    MAKRO’s assortiment kruidenierswaren is een bron van inspiratie. Wandel gewoon even tussen de rekken en de hele wereldkeuken schuift voorbij. Probeer eens quinoa in plaats van aardappelen, of ontdek de smaak van kruiden en specerijen. Laat je verrassen door sauzen, soepen, koffie en thee.  Geef je gerechten een boost met verfijnde oliën of een pittige pesto…

  • Groot én klein

    De tijd waarin MAKRO alles in macro-verpakkingen verkocht, is voorbij. De hobbykok vindt er kleine hoeveelheden voor  een gezellig etentje thuis, terwijl verenigingen en inrichters van festiviteiten kunnen rekenen op uiterst voordelige grootverpakkingen. Naast de grote namen in de distributie, biedt MAKRO je ook een heel ruim gamma aan onder de huismerken Horeca Select, Rioba en Fine Life. Dezelfde kwaliteit, maar een stuk voordeliger.

  • Bio en Fairtrade

    Ook aspecten als duurzame productie, biologische producten en Fairtrade-producten wegen zwaar mee in de samenstelling van ons assortiment. Of je nu koffie wilt, thee of chocolade, je kunt er zeker van zijn dat de lat hoog ligt. Denk je aan MAKRO, dan denk je aan een betrouwbare, eerlijke en lekkere koffie, thee en chocolade.